EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Elektriker Stockholm

Tomas fixar elen i en villa, han hittar som vanligt massa fel, här har jorden använts som fas.

Tomas fixar elen i en villa, han hittar som vanligt massa fel, här har jorden använts som fas.

Elektriker i Stockholm med eljour dygnet runt, året runt! Våra utbildade elektriker har hela Stockholm som upptagningsområde, välkommen!

Elektriker – när du behöver hjälp med service och reparationer

Du som äger en lägenhet eller ett hus kommer med allra största sannolikhet någon gång behöva hjälp av en elektriker. Våra elektriker arbetar över hela Stockholm och kan hjälpa dig med både beräkningar, installationer, service, felsökningar och reparationer.

Du som bygger nytt eller renoverar och som behöver hjälp att räkna på och planera för elektriciteten i ditt hus eller lägenhet kan också få hjälp med råd, tankar och strategier från oss.

Förutom service, reparationer och installationer utför vi även belastningsstudier, energiutvärderingar, mätningar av översvängningar och avläsning av spänningshändelser.

Under belastningsstudier gör vi kapacitanskontroller av elektriska anläggningar innan en förbrukare ansluts. Med kvantifiering av energiförbrukning kan vi kontrollera den verkliga effekten av energisparåtgärder.

Genom att övervaka spänningshändelser och genom mätningar av översvängningar gör att man kan förutse och förhindra skador, oönskade återställningar och elavbrott.

Elektriker – utbildade för att installera el säkert

Varje vecka när vi är ute på uppdrag hos privatpersoner ser vi felaktigt utförda elinstallationer som är livsfarliga.

bild på varningsskylt

Att utföra elinstallationer på egen hand kan vara farligt!

Vi vet hur viktigt det är att göra rätt – en elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus.

När man ska säkerställa en elanläggning i en lägenhet, i ett hus eller i andra fastigheter så måste installationen av el göras av en utbildad och certifierad elektriker.

När du anställer en elektriker får du därför inte bara hjälp med din el-installation utan du köper dessutom tjänsten av en elinstallatör som är uppdaterad kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer. Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och laglig.

Vi fortsätter ständigt att utbilda vår personal och våra elektriker får hela tiden en uppdaterad kunskap både inom sitt hantverk och kring de svenska lagarna.

Det är viktigt för oss att våra elektriker har god kännedom kring både material och regler och att de vet hur dessa två aspekter hänger ihop.
Till exempel ska de veta vilket material som är godkänt för en viss typ av installation eller en viss miljö och kunna ta beslut utifrån detta.

Elektriker Stockholm

Du som bor i Stockholms län och behöver en elektriker kan alltid ringa oss.

Vårt företag har funnits sedan år 2001 och vi har därför över 10 års erfarenhet.

För våra kompetenta elektriker finns det inget jobb som är för litet eller för stort.

Här fixar vi tillfällig el till Parkteatern i Rålambshovsparken.

Här fixar vi tillfällig el till Parkteatern i Rålambshovsparken.

Vi gör alla typer av servicearbeten.

Du som har fått problem kan få hjälp av oss med både felsökning och reparationer.

För dig som bygger nytt eller bygger om erbjuder vi hjälp med olika typer av installationer.

Vi utför även elkonsultationsarbete – du som behöver hjälp med beräkningar och dimensioneringar av kablar, servicecentraler, säkringar m.m. kan alltid kontakta oss och få hjälp av en av våra elektriker.

Vi hjälper även till att räkna på och tänka kreativt kring energioptimering.

Hampus fixar fritösen, en automatsäkring är trasig och byts.

Hampus fixar fritösen, en automatsäkring är trasig och byts.

Behöver du akut hjälp av en elektriker i Stockholm?

Har du ett akut problem och behöver hjälp direkt av eljour i Stockholm?

Inget problem är för litet eller för stort för oss, och vi förstår vikten av att snabbt få professionell hjälp.

Ring eller maila oss så kommer vi ut och hjälper dig så fort vi kan!

Svanströms Elektriker Stockholm utför:

  • Servicearbeten
  • Reparationer och felsökningar
  • Installationer vid om-, till- eller nybyggnation
bild på elektriker i gul jacka som lagar elskåp

En av våra skickliga elektriker

Svanströms Elinstallationer Elektriker Stockholm utför även elkonsultationsarbete, såsom beräkningar och dimensioneringar av kablar, säkringar, service-centraler, energioptimering mm.

Våra elektriker uppdaterar och dokumenterar gamla anläggningar där det ej finns någon dokumentering, föreslår ombyggnation och utökning om så behövs.

Vi kan utföra:

Belastningsstudier
Kapacitanskontroll av elektriska anläggningar innan förbrukare ansluts

Energiutvärderingar
Kvantifiering av energiförbrukning före och efter utförda förbättringar, så att den verkliga effekten av energisparåtgärder kan kontrolleras

Mätning av översvängningar
Fastställande av översvängningsproblem som kan leda till skador på kritiska komponenter, eller elavbrott

Avläsning av spänningshändelser
Övervakning av spänningsförluster och -höjningar som kan leda till oönskade återställningar eller besvärande utlösning av effektbrytare och komma med åtgärdsförslag.

För att säkerställa elanläggningen i ett hus, kontor, kommersiell fastighet mm så ska elinstallationen utföras av därför utbildad och certifierad personal.
När man anlitar en elinstallatör så innebär det att man köper en tjänst av en grundligt utbildad elektriker som också är uppdaterad med nya regler, lagar och förordningar som rör elinstallationer.

Vår personal får också fortlöpande utbildning i nya elinstallationsregler samt materialkännedom såsom vilket elinstallations material som är godkänt för en viss typ av installation eller miljö. En felaktigt ansluten /installerad eldkomponent kan innebära direkt livsfara, vi ser varje vecka exempel på felaktigt utförda elinstallationer hos privatpersoner, där man själv handlat på Bauhaus eller Claes Ohlsson och gjort installationen själv med ett direkt livsfarligt resultat. Se vårt galleri.

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505