EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Mer information om våra elektriker i stockholm

Mer information om att anlita elektriker

  • Bygger du nytt och behöver hjälp att planera för hur din el ska dras, för vilka kablar som ska användas och sedan hjälp med själva utförandet av installationen?
  • Renoverar du en lägenhet och vill dra om elen eller flytta ett el-uttag?
  • Planerar du för hur du bäst ska energioptimera en fastighet?
  • Eller har du fått problem med elen i ditt befintliga boende?
  • Har ett eluttag slutat fungera eller går säkringen hela tiden?

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer.

bild på elektriker framför elskåp

Elektriker på jobb i Stockholm

Få hjälp av en elektriker i Stockholm

Våra anställda finns här för att hjälpa dig som behöver en elektriker i Stockholm!
Oavsett var i Stockholms län du befinner dig så kommer vi ut för att hjälpa dig med allt från små till stora problem.

Sedan 2011 har vårt företag funnits i Stockholm och vi har över 10 års erfarenhet av branschen.
Du som bor i Stockholm och behöver en elektriker kan därför alltid känna dig trygg när du anlitar oss!

Förutom att hjälpa dig med problem, underhåll och service hjälper vi dig även med tankar och planering kring ombyggnationer och nybygge. Vi hjälper dig tänka kreativt kring olika möjligheter och vi hjälper dig räkna på hur allt ifrån hur mycket olika installationer skulle kosta till hur du bäst energioptimerar din fastighet.

Utbildade elektriker i Stockholm

Att installera el kan vara farligt om man inte vet hur man ska gå till väga. Våra elektriker ser varje vecka felaktigt utförda elinstallationer som ofta är livsfarliga! En fel ansluten elkomponent kan innebära allt från kortslutning till direkt fara för livet. Vi har respekt för elektricitet och vet hur viktigt det är att installera el korrekt.

Vi värdesätter därför högt att arbeta med säkerhet i fokus!

Elektriker – krav på utbildning

I Sverige är det dessutom lag på att el måste installeras av en utbildad och certifierad elektriker.

Vi utbildar och fortbildar ständigt vår personal så att de hela tiden har en uppdaterad kunskap om både sitt hantverk och de regler som gäller.

Vi är måna om att alla våra elektriker både kan sitt hantverk väl och att de kan planera för hantverket utifrån förutsättningar som vad som är tillåtet enligt lagen.

Du som anställer en elektriker får därför inte bara hjälp med en installation utan får dessutom en installation som är korrekt utförd enligt de svenska lagarna och förordningarna och kan därför vara trygg i att din el-installation blir både säker och laglig.

Behöver du akut en elektriker i Stockholm?

Har du fått ett akut problem som till exempel att strömmen gått i ditt hus och behöver få hjälp av en elektriker direkt? Inget jobb är för litet eller för stort för oss och vi är måna om att att alltid snabbt kunna hjälpa dig. Vår eljour är öppen dygnet runt och till oss kan du alltid ringa för att få hjälp.

Våra professionella elektriker hjälper dig med alla typer av akuta problem – ring oss för att snabbt få professionell hjälp!

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505