EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Jobba hos oss

”Vaktis” på vvs-jour, det rann vatten genom betongbjälklaget ner i en restaurang, anledningen till namnet ”Vaktis” är att Daniel kan mycket om både el, vvs, bygg mm. Han kan köra både el och vvs jour samtidigt, en kille ”av det rätta virket”

Certifierad VVS-montörer sökes

Svanströms El & VVS AB är ett av få företag som har en dygnet runt, året om jourverksamhet inom både områdena El och VVS. Det gör oss unika på marknaden. Vår ambition är hög och målsättningen är att vid akuta händelser vara hos kunden senast inom en timme, vilket ställer stora krav på både organisationen och våra medarbetare. Vi befinner oss i en fas av kraftig tillväxt med en tydlig målbild var vi vill befinna oss om 2-3 år. Därför förbereder vi oss för att möta framtidens behov både när det gäller att utveckla organisationen och våra medarbetare.

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik och du måste räkna med att det blir omprioriteringar vid akuta jobb. Arbetet är självständigt och till stor del planerar du din egen tid. Vi jobbar med tekniska hjälpmedel som I-pad och I-phone och du kommer att ha tillgång till en egen montörsbil, allt för att vi skall kunna vara snabbt på plats när våra kunder kräver det. Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och du får stora möjligheter att påverka din arbetssituation och din framtid. Viss beredskapstjänst ingår.

Nu söker vi dig som är certifierad VVS-montör, har B-körkort och kan hoppa direkt in i hetluften. Ansöker gör du via forumläret nedan. Vi tar endast emot digitala ansökningar.

  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt)
  • (obligatoriskt)

  • Du kan även bifoga fil nedan.

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505