EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Rörmokare i Stockholm 24/7

Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt. Inga jobb är för små för våra rörmokare, kontakta oss för vad du än behöver hjälp med inom VVS.

Rörmokare – när du snabbt behöver få hjälp

De flesta av oss behöver någon gång hjälp av en rörmokare.

Du som bygger ett nytt hus eller renoverar en lägenhet kanske behöver hjälp med installationer och du som har ett äldre hus kanske behöver hjälp med avloppsrensning och annan

Tyvärr råkar även många av oss utför problem med våra rör, ledningar och avlopp.
När en olycka varit framme och du står där med ett läckande rör eller ett stopp i ett avlopp finns vi också där för att snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem.

Rörmokare i Stockholm med omnejd

Jocke byter delar av värmestammen i en fastighet.

Jocke byter delar av värmestammen i en fastighet.

Du som bor i Stockholms län och behöver hjälp av en professionell rörmokare kan alltid kontakta oss! Svanströms El & VVS har funnits sedan år 2001 och vi har därför över 10 års erfarenhet av VVS-branschen och el-branschen och inget jobb är för litet eller för stort för oss! Vi utför alla typer av servicearbeten inom VVS – allt från installationer till reparationer

Du som håller på att bygga ett nytt hus eller renovera en lägenhet kan få hjälp av oss med installationer – vi hjälper både dig som bygger om och dig som bygger nytt.

Du som fått problem med läckor, avloppsstopp, sprickor i rör eller ledningar eller droppade kranar kan snabbt få hjälp av våra kompetenta rörmokare.

Vi utför även regelbundet underhåll som till exempel avloppsrensningar.

Våra rörmokare kan mer än rör

Många tänker på rörmokare enbart som någon som arbetar med rör och ledningar. Men vi har en kompetens som sträcker sig längre än så – vi har till exempel bred erfarenhet av stora värmesystem och du som är intresserad av solvärme-lösningar och vedpannor kan också kontakta oss.

Utöver VVS arbetar vi även med allt inom el och har kunnig personal inom både data och teleinstallationer.

Vi är måna om både miljö och kvalitet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden. Vi har idag ett system som är baserat på både ISO 14001 och ISO 9000.Rörmokare

Även om vi främst fokuserar på dig som bor i Stockholm kan vi även ibland göra ett undantag för dig som bor utanför Stockholms län.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Svanströms rörmokare i Stockholm utför:

  • servicearbeten inom VVS
  • reparationer och felsökningar
  • installationer vid om, till eller nybyggnation
  • avloppsrensningar
  • solvärmelösningar
  • reparerar droppande kranar
  • VVS-jour i Stockholms län område
Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505