EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Rörjour för ditt företag

Ibland är ett problem så akut att det inte kan vänta. 
Vi förstår att även ett litet problem kan växa och bli stort och få långtgående konsekvenser för ditt företag om de inte åtgärdas i tid.

En flexibel partner

Oavsett om du fått en läcka i ett rör, om det blivit stopp i en toalett, om du fått rörledningsproblem eller om du råkat ut för andra akuta problem med avlopp eller ledningar så kan du ringa vår rörjour.

Vi finns alltid tillgängliga för dig som har ett företag i Stockholms län.

Tveka inte att ringa vår rörjour i Stockholm även när du är osäker på om ditt problem är akut eller inte.

Små problem kan ibland förvärras betydligt på bara några få timmar och det är oftast bättre att vi snabbt åtgärdar problem än att de förvärras tills nästa dag och då blir både mer komplicerade och mer kostsamma att åtgärda.

För oss spelar det ingen roll om du får problem mitt på dagen eller mitt på natten – oavsett vilken tid på dygnet det är så kan du ringa vår rörjour och få hjälp av våra rörmokare.
Vi finns tillgängliga alla dagar på året, till och med på julafton, nyårsafton och midsommarafton är vi redo att rycka ut om du behöver akut hjälp av en rörmokare.

Vi vill helt enkelt alltid finnas till hand för dig som har ett företag i Stockholms län och vårt mål är att alltid vara ute på ditt företag inom en timme.

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505