EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Svetsning

Vi är specialiserade på svetsningsarbeten inom stockholmsområdet, med lång erfarenhet av de flesta förekommande metoderna. Vår produktion består till största delen av rostfritt men vi svetsar även stål. Vårt upptagningsområde är stor Stockholm med omnejd, vi utför allt från större svetsarbeten mot större företag till mindre jobb emot privatpersoner. Inget jobb är för litet för oss. Vi tillfredsställer marknadens behov av sbetsade detaljer i de flesta bearbetningsbara material. Vi svetsar både stort och smått, långa serier eller enstaka projekt – en viktig ingrediens i vårt framgångsrecept är en stor protion av flexibilitet.

Konkurrenskraftiga priser, högsta kvalitet och att hålla utlovande leveranstider är andra viktiga kryddor som är självklara för oss!

En bred kunskap inom personalen gör att vi kan leverera våra kunder produkter av högsta kvalitet och vi jobbar alltid efter kundens önskemål.

Våra anställda har över 20 års erfarenhet, vilket garanterar dig som kund ett fackmannamässigt utfört uppdrag, vår anställda har bland annat en 287 licensiering.

Uppdrag vi utför:

  • Tigsvetsning – vi utför tigsvetning på rostfria och svarta material, även rör och plåt.
  • Magsvetsning – Magsvetsning på tjocka plåtar från 1-24 mm
  • MMA svetsning – MMA svetsning utför vi på små och stora detaljer tex smide och balkkonstruktioner.

Vi har många års erfarenhet från kärnkraften och livsmedel, har även utfört många jobb på nybyggen, så som balkkonstruktion och även rörarbeten.

Diverse jobb – Skrotning och gasskärning även brandvaktsjobb.

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505