EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Vad våra kunder tycker

Har du anlitat oss? Berätta om din upplevelse av våra hantverkare!

 

Klicka för att skicka in ditt omdömme.


Submit your review
* Required Field

Grym service!

Mar 07, 2013 by Sarah Tjellander

Vill bara tacka för snabb och grym service idag!
Ni räddade min helg.


Tack för hjälp med köksblandaren!

Mar 07, 2013 by SulLi BD

Har länge funderat på en ny köksblandare och kollat vilken sort jag vill ha. Igår bestämde jag mig och ställde en prisfråga till bl a Svanströms el & vvs, det var vid 9- tiden. Dröm om min förvåning när blandaren fanns i mitt kök redan kl 15 samma dag (monterad och klar att användas). Det kallar jag god service och kommer anlita firman nästa gång jag behöver hjälp inom el & vvs.

Response: Kul att Ni blev nöjd


Stort tack för snabb hjälp

Mar 07, 2013 by Josef Bensadoun

Hej,
Vill tacka för snabb hjälp och fantastisk service av er och ett extra tack till elektrikern Mattias! Ni kan räkna med att vi hör av oss igen inom kort och kommer rekommendera er till de som kan behöva era tjänster! Två mycket nöjda kunder.
Josef & Sara

Response: Vi gör vårat bästa för att serva alla på bästa sätt.
Tack


Trevlig elektriker löste svårt elproblem

Mar 07, 2013 by Astrid Ahlström

Vi fick ett svårlöst el-problem, det verkade vara ett fasfel, och då kom Mattias, en kunnig och trevlig kille från er och fixade felet i el-skåpet, det var en ledning där som brunnit m.m. och byte av en större "grej", jag är ju själv novis på det området :-) Det var så skönt att han kom så fort och räddade min kväll, så jag kunde se fortsättningen på min deckare som jag spelat in :-) och för frysens skull förstås :-) Tack till er firma och Mattias :-)


Stans bästa service!

Mar 01, 2013 by Johan Ever Evers

Stans Bästa Service! Otroligt duktiga och flexibla. Ni räddade mitt nyår med att komma och ordna elen hos mig på bästa tänkbara sätt.


Snabbt och bra jobb

Feb 28, 2013 by Johanna Lehti Adermark

Hade just besök av elektrikern Mathias från Svanströms, som bytte ut en trasig termostat till vår golvvärme. Han kom i tid, med ett glatt humör och gjorde ett snabbt och bra jobb! Tack!


Grym service!

Feb 22, 2013 by Sarah Tjellander

Vill bara tacka för snabb och grym service idag!
Ni räddade min helg.


Tack för jourhjälpen!

Jan 22, 2013 by Per Sandin

Tack Mattias för jourhjälpen i går kväll. Vi överlever nu med 15-16 grader varmt hemma.


OTROLIG service!

Jan 07, 2013 by Mikael Koplanyi

Vill tacka er för den OTROLIGA servicen jag fick av er i helgen när min ´´tryckavfallspump´´hade havererat i våran villa,så duktig kille som kollade av alla faser va ok + att han hjälpte mig att få fram en ny pump TUSEN TACK till er Mvh ´´En desperat 4-barnspappa´´ i Länna


Svanströms El och VVS AB 020-150505 Turingevägen 38B Stockholm -, 12543 Sweden 4.4 5.0 9 9 Vill bara tacka för snabb och grym service idag!Ni räddade min helg.
Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505