Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO – det ger Dig trygghet.

svanströms blogg

Den 28/1 hade jag ett antal olika jobb att åka på.

Bildresultat för rat cartoon

Dagen började med ett jourjobb som kom in vid 07. Jag åkte på det, det var en BRF som rapporterade att det droppade från ett rör i undercentralen. De sa att röret verkade fuktskadat, samt att det luktade avlopp. Så jag åkte till kunden och började felsöka. Kunde inte hitta några läckor utan troligtvis så kommer läckaget från utsidan (dagvatten). Jag ringde ut en saneringsfirma för att börja göra fuktmätningar, mögelsanera och avfukta. Åkte sedan och handlade material för att täcka igen ett hål efter en råtta. Åkte tillbaka till kunden och fyllde igen och skruvade dit en trälucka för att se om det hjälper. Då hade jag gjort det jag kunde.

Därefter åkte jag till nästa Brf, inne i stan. Åkte till kunden och gick igenom hur anläggningen såg ut. Åkte till grossisten och började jaga fettavskiljare. Visade sig att den är importerad från Tyskland så det var svårt att få fram produktinformationen på den. Till slut fick jag infon från tillverkaren i Tyskland så jag kunde hitta en ersättare. Med den informationen skrev jag offert och skickade den till kunden.

Sist men inte minst, åkte jag till en privatperson. Hon ville ha hjälp med urkoppling av jacuzzi. Även våra elektriker har hjälp till med detta arbete. Åkte till kunden och efter vissa problem så lyckades jag stänga av vattnet. Informerade om hur dem fungerade och vart dem satt då det var otroligt bökigt. Drog av slangarna till badkaret och ersatte med proppar. Om kunden vill korta ner rören eller göra någon omdragning gör det enklast när badkaret är borta.

En vanlig tisdag helt enkelt 🙂

Logo