Elektriker Göteborg

På Svanströms El & VVS så hjälper våra certifierade elektriker i hela Göteborg med omnejd dig med alla typer av problem samt installationer vid nybyggen, löpande service arbeten, reparationer och felsökningar. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt och försöker därför alltid att vara på plats hos dig inom 1 timme.

Felaktiga elinstallationer är livsfarligt

Efter att ha jobbat som elektriker i Göteborg i många år så har vi sett det mesta. Det händer väldigt ofta när vi är ute på uppdrag att vi upptäcker elinstallationer som har blivit felaktigt utförda och skulle kunna vara livsfarliga, och detta gäller även vitvaruinstallationer. När man jobbar med el så är det otroligt viktigt att man vet vad man gör då det kan ha förödande konsekvenser om man kopplar fel.

Det är alltid bra att titta över sin el, särskilt för boende i äldre fastigheter. För sin egen säkerhets skull bör man uppgradera till den senaste elstandarden.

Det är också vanligt att vi ser fuskjobb som har gjorts av oseriösa firmor som i värsta fall skulle kunna leda till bränder. Våra elektriker i Göteborg är certifierade och har jobbat i många år med elarbeten och vet om riskerna och hur man undviker dom. Vårt fokus är alltid först och främst säkerhet.

Certifierade elektriker för säkra elinstallationer

Vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss för att hjälpa dig med elarbeten. Svanströms El & VVS AB är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation och har elektriker i Göteborg som är godkända installatörer för upp till 1000V. Detta betyder att du kan vara säker på att jobbet blir utfört på ett korrekt sätt både säkert och lagligt.

När du anlitar oss på Svanströms El & VVS för ett elarbete får du alltid en elektriker som är uppdaterad kring nya regler, lagar och andra förordningar som berör elinstallationer. Med oss blir jobbet alltid utfört på ett korrekt sätt.

Våra elektriker i Göteborg hjälper dig med alla elarbeten

Vi gör allt från vanliga eljobb till att byta centraler från gamla gängsäkringar till nya moderna kapslingar med automatsäkringar. Vi trådar även om i lägenheter och villor samt byter vägguttag, strömbrytare, lamputtag, spotlights mm. Allt för att höja elstandarden och säkerheten till dagens nivåer med alla krav som finns utställda av Elsäkerhetsverket.

Vi installerar även elbilsladdare samt byter servicer och stigare, dessa ingrepp kan ibland behöva föregås av en förundersökning där vi gör en besiktning för att vi ska veta statusen på den befintliga anläggningen, och om vi eventuellt behöver göra en anmälan till nätägaren för att byta inkommande kabel och öka säkringsstorleken.

Våra elektriker i Göteborg står alltid redo för att hjälpa dig med alla sorters problem, oavsett om det är något som har gått sönder eller behöver installeras vid ett nybygge så är vi bara ett telefonsamtal bort. Vi hjälper även till med löpande servicearbete och felsökningar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss, så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp!

Vi hjälper både bostadsrättsföreningar och storkunder, men också privatpersoner med mindre elfel. Om du är i behov av en elektriker i Göteborg så tveka inte att slå oss en signal på telefonen eller skicka ett mail så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig med:

  • Service
  • Reparationer
  • Installationer
  • Belastningsstudier
  • Energiutvärderingar
  • Mätningar av översvängningar
  • Avläsning av spänningshändelser

Om du planerar att bygga ett hus eller ska renovera hus eller lägenhet så är det mycket man ska tänka på. Det är viktigt att elarbetet görs korrekt från början då det kan bli väldigt svårt och kostsamt att göra om jobbet längre fram. Våra elektriker i Göteborg hjälper dig att gå igenom allt som du behöver tänka på för att elen ska fungera korrekt i ditt hem. Vi hjälper dig med både planering och installation så att du kan vara helt säker på att det sker på ett korrekt sätt.

Energioptimering och miljötänk

Om det är viktigt att bygga miljövänligt så hjälper våra elektriker i Göteborg dig att planera för energioptimering. Vi kan även hjälpa dig med kvantifieringar av din elförbrukning så att du enkelt och smidigt kan kontrollera effekten av energisparåtgärder som görs. Detta kan minska dina elkostnader samtidigt som du värnar om miljön. Under belastningsstudier gör vi kapacitanskontroller av elektriska anläggningar innan en förbrukare ansluts. Med kvantifiering av energiförbrukning kan vi kontrollera den verkliga effekten av energisparåtgärder.

Du som ska bygga ett nytt hus eller som ska renovera ett hus eller en lägenhet måste tänka på mycket. Våra elektriker hjälper dig att gå igenom allt du behöver göra för att allt kring elen ska fungera i ditt boende. Vi hjälper dig att planera för hur elen ska dras och hur den ska installeras.

Energiutvärderingar

Vi gör en kvantifiering av din energiförbrukning före och efter förbättringar har gjorts så att man tydligt kan se effekten av energisparåtgärderna. Vi på Svanströms El & VVS är mycket måna om att leverera kvalité och värna om miljön. Vårt system är baserat på ISO 9000 och vi är även certifierade för ISO 14001.

Preventivt arbete

Vi övervakar spänningshändelser och mäter översvängningar så att man kan både förutse och förhindra eventuella skador, oönskade återställningar och elavbrott.

Mätning av översvängningar

Fastställande av översvängningsproblem som kan leda till skador på kritiska komponenter, eller elavbrott.

Avläsning av spänningshändelser

Övervakning av spänningsförluster och -höjningar som kan leda till oönskade återställningar eller besvärande utlösning av effektbrytare och komma med åtgärdsförslag.

Vill du veta mer om vad man ska tänka på när man anlitar en elektriker? Läs mer om vad du ska tänka på när du ska anlita en elektriker.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare