Fastighetsförvaltning företag

Vår tekniska förvaltning innebär att våra El & VVS-tekniker kommer ut till er industriella eller kommersiella fastighet och gör en fastighetsbesiktning av fastighetsbeståndets el, vvs, ventilation, tekniska installationer m.m.

Fastighetsförvaltning Företag
Vi gör omkring 7500 el- och VVS-jobb årligen i Stockholm och har verkat i över 20 år, så vi vet mycket väl att varje fastighet i Stockholm är ett helt unikt case som kräver skräddarsydda underhållsplaner av kompetent personal.

Fastighetsförvaltning för företag i praktiken

Vår fastighetsförvaltning för företag ger er direktkontakt med erfarna El & VVS-tekniker som ser över ert fastighetsbestånd, dess installationer med mera och upprättar tillsynsplaner (löpande rondering) och optimeringsplaner för att maximera fastighets­installationerna energianvändning. På så sätt kan vi erbjuda kompetent och kostnadseffektiv service och i och med att ni kommunicerar direkt med våra el & VVS-tekniker istället för mellanled undviks missförstånd och inget faller mellan stolarna gällande det konkreta underhållsarbetet.

Fastighetsförvaltning företag – direktkommunikation med våra tekniker

Vi har drivit specifikt en El & VVS-jour i Stockholm i 10 år som många gånger ryckt ut till fastigheter som redan har tekniska förvaltare och ”administratörer” men som missat viktigt underhållsarbete. Vi har således sett behovet av att fastighetsägare kommer i direktkontakt med kompetenta El & VVS-tekniker istället för mellanhänder som lägger ut det praktiska arbetet på entreprenad där många missar uppstår som vi ofta behövt åtgärda. Den insikten låg bakom att vi startade fastighetsförvaltning för företag där vi arbetar både förebyggande och med dygnet runt jour för att underhålla fastigheter, se till att driften är stabil och säker och åtgärda akuta fel om de skulle uppstå.

Våra certifikat

Vi har certifikat och behörigheter såsom Allmän Behörighet upp till 1000 V, Säkert Vatten, Heta Arbeten, Bas-P m.m. Inom ramarna för vår tekniska förvaltning erbjuder vi också energioptimering samt en dygnet runt el- och VVS-jour om akuta problem skulle uppstå.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare