Om Svanströms

Jobba hos oss

Svanströms El & VVS är ett familjeföretag där Håkan lade grunden till elinstallations­verksamheten år 2001. Under 2008 utökades verksamheten med VVS och jourtjänster. Sedan 2008 har Svanströms El & VVS haft öppet dygnet runt med eget personalteam på fältet och i växeln.

Att jobba hos Svanströms

Idag har vi även specialiserad personal inom kyla och är ett certifierat kylföretag samt servicepartner åt Bosch. Vår personal är utbildad och certifierad inom El, VVS, Kyla och T25, och vi håller oss ständigt uppdaterade genom kontinuerlig utbildning.

Att jobba hos oss innebär frihet under ansvar. Våra tekniker planerar sina dagar själva och har tillgång till egen servicebil. Vi jobbar uteslutande med digital dokumentation och undviker pappersarbete. Vi söker engagerade personer inom el, VVS och kyla och välkomnar också praktikanter inom respektive yrke.

Lång och bred erfarenhet

Vill du bli en av oss?

Vi värdesätter en komplett ansökan med CV, betyg, referenser och kontaktuppgifter.

För att skicka in en ansökan hos Svanströms, vänligen fyll i formuläret intill med alla uppgifter.

Har du frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss via info@svanstromsel.se.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Svanströms El och VVS AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.