Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Jobba hos oss

jobba hos svanstroms el & vvs

Certifierad VVS-montörer sökes

Svanströms El & VVS AB är ett av få företag som har en dygnet runt, året om jourverksamhet inom både områdena El och VVS. Det gör oss unika på marknaden. Vår ambition är hög och målsättningen är att vid akuta händelser vara hos kunden senast inom en timme, vilket ställer stora krav på både organisationen och våra medarbetare. Vi befinner oss i en fas av kraftig tillväxt med en tydlig målbild var vi vill befinna oss om 2-3 år. Därför förbereder vi oss för att möta framtidens behov både när det gäller att utveckla organisationen och våra medarbetare.

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik och du måste räkna med att det blir omprioriteringar vid akuta jobb. Arbetet är självständigt och till stor del planerar du din egen tid. Vi jobbar med tekniska hjälpmedel som I-pad och I-phone och du kommer att ha tillgång till en egen montörsbil, allt för att vi skall kunna vara snabbt på plats när våra kunder kräver det. Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och du får stora möjligheter att påverka din arbetssituation och din framtid. Viss beredskapstjänst ingår.

Nu söker vi dig som är certifierad VVS-montör, har B-körkort och kan hoppa direkt in i hetluften. Ansöker gör du via forumläret nedan. Vi tar endast emot digitala ansökningar.

  Få kontakt med våra professionella tekniker & boka tid.
  R
  Få hjälp dygnet runt
  R
  På plats inom 1 timme
  R
  Alla typer av El & VVS problem

  Certifierad Service

  Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
  elektriker-göteborg

  Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

  Vad våra kunder säger

  "Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

  Läs mer »

  "Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

  Läs mer »

  Svanströms EL och VVS AB
  Gamla Huddingevägen 470
  125 43 Älvsjö
  Org.nr 556784-4468

  Tel: 020-150505
  Jour-tel: 020-150505
  info@svanstromsel.se

  Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

  Cookies
  Integritetspolicy

  Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind