Rörmokare Stockholm

Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt för alla typer av VVS problem. Vi har utfört servicearbeten inom VVS sedan 2001 och utför över 6000 planerade uppdrag och 1500 jouruppdrag om året. Inget jobb är för litet eller för stort för oss! Kontakta oss för vad du än behöver hjälp med inom VVS.

Svanströms rörmokare i Stockholm utför

Rörmokare Stockholm
Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt. Inga jobb är för stora eller för små för våra rörmokare.

Rörmokare i Stockholm för alla typer av problem

Tyvärr råkar även många av oss utför problem med våra rör, ledningar och avlopp. Du som fått problem med läckor, avloppsstopp, sprickor i rör eller ledningar eller droppade kranar kan snabbt få hjälp av våra kompetenta rörmokare. Du som bygger ett nytt hus eller renoverar en lägenhet kanske behöver hjälp med installationer och du som har ett äldre hus kanske behöver hjälp med avloppsrensning och annan service. Vad det än gäller kan Svanströms El & VVS AB assistera med kompetent service.

Dygnet runt VVS-jour för akuta problem

Svanströms El & VVS är en av få företag som har en dygnet runt, året runt jour. När en olycka varit framme och du står där med ett läckande rör eller ett stopp i ett avlopp finns vi också där för att snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Vår VVS-jour har som målsättning att vara på plats inom 1 timme. För större jobb som inte är akuta kan vi planera in jobbet när det bäst passar dig. Du når oss lättast genom att ringa så kommer du i kontakt med en av våra professionella rörmokare för att lösa ditt specifika problem. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Rörmokare Stockholm jour
Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt, sedan 2001 och utför över 3000 planerade uppdrag och 1000 jouruppdrag om året.

Certifierad VVS-service och hållbarhet

Svanströms El & VVS AB är ISO 14001 och ISO 9000 certifierade. Vi ställer höga krav på att våra rörmokare ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler. Vi är måna om både miljö och kvalitet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden. Se alla våra certifikat här.

Många tänker på rörmokare enbart som någon som arbetar med rör och ledningar. Men vi har en kompetens som sträcker sig längre än så – vi har till exempel bred erfarenhet av stora värmesystem och du som är intresserad av solvärme-lösningar och vedpannor kan också kontakta oss.

Rörmokare Stockholm rör

Vanliga frågor om rörmokare Stockholm

Hur bokar jag en rörmokare i Stockholm?

Ring 020-15 05 05

Så ser vi till att hjälpa dig så snabbt vi kan.

Vad kan era rörmokare i Stockholm hjälpa mig med?

Svanströms rörmokare i Stockholm erbjuder omfattande servicearbeten, inklusive reparationer, felsökningar och installationer vid om- och nybyggnation. Våra specialiteter omfattar installation av varmvattenberedare, värmepumpar, golvvärme, solceller samt avloppsrensning och rörinspektion. Vi har också en fastighetsjour och rörjour tillgänglig i Stockholm läns område.

Är era rörmokare i Stockholm certifierade?

Ja, alla våra rörmokare i stockholm är certifierade och har den kompetens som krävs för att utföra professionella VVS-installationer och servicearbeten.

Boka en VVS-installation i Stockholm med Svanströms El

När du väljer Svanströms El för din VVS-installation i Göteborg, kan du vara säker på att arbetet utförs av certifierade rörmokare. Vi erbjuder professionell installation med högsta kvalitet och noggrannhet. Våra erfarna rörmokare är utbildade och certifierade för att garantera att alla VVS-arbeten utförs enligt branschstandard. Låt oss ta hand om dina VVS-behov, så får du trygghet och säkerhet i varje installation.

Våra tjänster i Stockholm

  • Rörmokare: Certifierade rörmokare som hanterar allt från installationer av varmvattenberedare och värmepumpar till avloppsrensningar och rörinspektioner.
  • Elektriker: Professionella elektriker i Stockholm som kan hjälpa till med alla typer av elarbeten.

Behöver du hjälp med något mer?

Förutom våra tjänster i Stockholm, erbjuder vi även våra duktiga hantverkare i andra städer. Utforska våra tjänster och läs mer om våra elektriker i Göteborg, kyltekniker och rörmokare i Göteborg. Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av tjänster och garanterar högsta kvalitet och service.

Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt nästa projekt!

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS-problem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare