Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Rörmokare i Stockholm 24/7

18 års erfarenhet av VVS i Stockholm

Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt för alla typer av VVS problem. Vi har utfört servicearbeten inom VVS sedan 2001 och utför över 6000 planerade uppdrag och 1500 jouruppdrag om året. Inget jobb är för litet eller för stort för oss! Kontakta oss för vad du än behöver hjälp med inom VVS.

Svanströms rörmokare i Stockholm utför:

  • Servicearbeten inom VVS
  • Reparationer och felsökningar
  • Installationer vid om, till eller nybyggnation
  • Avloppsrensningar
  • Solvärmelösningar
  • Reparerar droppande kranar
  • VVS-jour i Stockholms län område
rörmokare stockholm vvs

Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt. Inga jobb är för stora eller för små för våra rörmokare.

Rörmokare i Stockholm för alla typer av problem

Tyvärr råkar även många av oss utför problem med våra rör, ledningar och avlopp. Du som fått problem med läckor, avloppsstopp, sprickor i rör eller ledningar eller droppade kranar kan snabbt få hjälp av våra kompetenta rörmokare. Du som bygger ett nytt hus eller renoverar en lägenhet kanske behöver hjälp med installationer och du som har ett äldre hus kanske behöver hjälp med avloppsrensning och annan service. Vad det än gäller kan Svanströms El & VVS AB assistera med kompetent service.

Dygnet runt VVS-jour för akuta problem

Svanströms El & VVS är en av få företag som har en dygnet runt, året runt jour. När en olycka varit framme och du står där med ett läckande rör eller ett stopp i ett avlopp finns vi också där för att snabbt hjälpa dig med alla typer av VVS-problem. Vår VVS-jour har som målsättning att vara på plats inom 1 timme. För större jobb som inte är akuta kan vi planera in jobbet när det bäst passar dig. Du når oss lättast genom att ringa så kommer du i kontakt med en av våra professionella rörmokare för att lösa ditt specifika problem. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Våra rörmokare i Stockholm finns till tjänst dygnet runt, sedan 2001 och utför över 3000 planerade uppdrag och 1000 jouruppdrag om året.

Certificerad VVS service & Hållbarhet

Svanströms El & VVS AB är ISO 14001 och ISO 9000 certifierade. Vi ställer höga krav på att våra rörmokare ständigt håller sig uppdaterade kring branchkrav och regler. Vi är måna om både miljö och kvalitet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden. Se alla våra certifikat här.

Många tänker på rörmokare enbart som någon som arbetar med rör och ledningar. Men vi har en kompetens som sträcker sig längre än så – vi har till exempel bred erfarenhet av stora värmesystem och du som är intresserad av solvärme-lösningar och vedpannor kan också kontakta oss.

rörmokare stockholm

Vill du veta mer om vad man ska tänka på när man anlitar rörmokare?

Här kan du läsa mer om att anlita och hitta en rörmokare.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind