Tjänster elektriker

Elektriker och elinstallatör

Vårt team av erfarna elektriker och auktoriserade elinstallatörer är här för att tillhandahålla pålitlig och säker service för dina elektriska behov. Som professionella installationselektriker är vi specialiserade på att hantera och optimera ditt elektriska system.

Oavsett om det är som elinstallatör för storskaliga projekt eller som elmontör för mindre reparationer, kan du lita på vår kompetenta och pålitliga service. Våra eltekniker är dedikerade till att leverera högkvalitativ expertis för att säkerställa effektivitet och säkerhet i varje uppdrag. 

Elektrikertjänster

Auktoriserad elinstallatör

När det handlar om elektriska arbeten är det avgörande att välja rätt partner. Vi på Svanströms är stolta över att vara certifierade och registrerade av Elsäkerhetsverket. Detta säkerställer att vi uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna, vilket ger dig trygghet i varje elektrisk installation. Genom att välja oss som din elfirma får du inte bara kvalitet och pålitlighet, utan också den extra säkerheten som kommer med vår certifiering hos Elsäkerhetsverket.

Våra olika elektrikertjänster

Elinstallation

Våra erfarna elektriker på Svanströms är experter på elinstallationer, oavsett om det gäller bostäder eller företag. Vi garanterar säkra och effektiva lösningar för ditt elbehov.

Elinstallation i badrum

För att säkerställa högsta säkerhet i enlighet med gällande regler och normer, tar vi hand om elinstallationer i badrum så som installation av golvvärme.

Installera jordfelsbrytare

Att installera jordfelsbrytare är ett grundläggande steg för att minimera riskerna för elektriska olyckor. Vi på Svanströms ser till att din installation är korrekt och säker.

Installation solceller

Gör din energiförbrukning mer hållbar genom att installera solceller. Vi erbjuder professionell installation för att maximera effektiviteten och minska din miljöpåverkan.

Installera laddbox

För smidig och säker laddning av din elbil är en korrekt installerad laddbox nödvändig. Våra experter säkerställer en pålitlig laddningsinfrastruktur för ditt fordon.

Byta elcentral

Vi tar hand om byte av elcentral med precision och expertis. En modern och effektiv elcentral är avgörande för att säkerställa en stabil elförsörjning i ditt hem eller företag.

Installera element

Våra elektriker är kunniga när det gäller installation av elektriska element. Vi ser till att ditt värmesystem är optimalt och energieffektivt.

Installera fjärrvärme

Att installera fjärrvärme kan vara ett effektivt sätt att öka energieffektiviteten och minska utsläppen i ditt hem eller företag.

Energioptimering fastigheter

Effektivisera din fastighets energianvändning med våra expertlösningar. Kontakta oss idag så hjälper vi er!

Anlita ett certifierat och registrerat elföretag

Vi sätter inte bara fokus på högkvalitativt arbete utan även på vänligt och professionellt bemötande. Kontakta vårt team av erfarna elektriker och elinstallatörer för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert. Med ett pålitligt rykte hos nöjda kunder i både Stockholm och Göteborg ser vi fram emot att bli din elfirma inom elektricitet och installationer.

Vanliga frågor och svar

Får man dra kablar själv?

Reglerna för att dra kablar själv varierar. För mindre installationer som att byta ut ett vägguttag kan det vara tillåtet. Vid mer komplexa arbeten eller när elcentralen är involverad är det bäst att konsultera en auktoriserad elektriker för att säkerställa korrekt installation och säkerhet. Kontakta oss på Svanströms idag så hjälper vi er!

Får man ROT-avdrag för elektriker?

Ja, ROT-avdrag kan användas för arbeten utförda av en auktoriserad elinstallatör och elektriker. Det ger en skatterabatt på 30 % av arbetskostnaden och kan användas för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsprojekt i bostäder. Se till att uppfylla de specifika kraven och ha rätt dokumentation för att dra nytta av fördelarna med ROT-avdraget.

Läs mer om ROT-avdraget.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare