Rörjour Stockholm

18 års erfarenhet av VVS i Stockholm

  • Vår rörjour i Stockholm finns till tjänst dygnet runt för alla typer av VVS problem.
  • Vi har utfört servicearbeten i mer än 18 år och utför över 1500 jouruppdrag om året.
  • Inget jobb är för litet eller för stort för oss, oavsett när det sker på dygnet.

Vi finns här när du behöver akut hjälp och förstår hur viktigt det är att snabbt kunna vara på plats hos dig för att hjälpa dig med problem som stopp i toaletter eller vaskar, sprickor i ledningar och vattenläckor.

Har du fått ett läckage, ett avloppsstopp eller annat akut stopp eller avloppsproblem? Ring oss så hjälper vi dig, vi är i regel på plats inom 1 timme.

rörjour Stockholm
För större planerade VVS jobb kan du boka en tid – för akuta jobb kommer vi ut direkt, i regel inom 1 timme. Bägge dessa alternativ får du när du ringer vår kunniga El & VVS personal på 020 – 150505.

Stopp i avloppet?

Vi hjälper dig direkt med läckage & avloppsstopp.

Oavsett om du fått akuta problem med läckage, stopp i avlopp, rörledningsproblem, eller andra problem med ditt avlopp och ledningar så rycker vi ut för att hjälpa dig. Vi förstår hur frustrerande det kan vara när man har stopp i avlopp och inget man försöker med gör att det släpper. Om man bor i lägenhet så kan man behöva kontakta hyresvärden men bara det är en process i sig som brukar ta tid. När du kontaktar oss så är vi på plats hos dig så snabbt som vi bara kan för att lösa problemet, oavsett om det är läckage eller stopp i avlopp. Några saker du skulle kunna prova först är att spola med kokande vatten som oftast brukar kunna lösa upp fett. Man kan också prova att ha i lite bikarbonat och ättika för att se om det löser upp proppen. Om du har provat detta men fortfarande har stopp i avlopp så tveka inte att kontakta oss så kommer vi och hjälper dig! För oss är inget problem för litet och vi är måna om att snabbt kunna lösa ditt problem oavsett vad det är eller var i Stockholm du befinner dig.

rörjour

Vissa problem är så akuta att varje minut räknas. När det blivit stopp i en toalett eller en vask eller ett rör har spruckit och det rinner vatten över golvet behöver man hjälp av en rörmokare direkt!

Rörjour dygnet runt i hela Stockholm

– När varje minut räknas

Svanströms El & VVS är en av få företag i Stockholm som har en dygnet runt, året runt vvs jour.

Många gånger kan små läckor eller sprickor i rör förvärras snabbt och det är oftast bättre att snabbt fixa problemet än att vänta tills det blir kontorstid och du kan boka en vanlig tid för en rörmokare. Därför är vi är i regel på plats inom 1 timme från att du ringer.

Oavsett om du upptäcker läckor eller stopp på dagen eller på natten, på en vardag eller en helg så finns vi här för att hjälpa dig och för att lösa dina problem. Till och med under stora helgdagar som jul och nyår rycker vi ut för att hjälpa dig som bor i Stockholm när du har ett akut problem och snabbt behöver få tag i en rörmokare!

För oss är det ingen skillnad på en vanlig måndag eller en helgdag som julafton eller nyårsafton – vi är alltid redo att hjälpa dig som bor i Stockholm oavsett vad det är för dag.

vvs jour

För dig som bor i Stockholm finns vi alltid tillgängliga! Oavsett om du behöver hjälp på en söndagseftermiddag, tidigt en onsdag eller på en helgdag så kan vi rycka ut för att hjälpa dig.

Rörmokarjour – när du snabbt behöver få hjälp

De flesta av oss har någon gång råkat ut för att det blivit stopp i en toalett och hur mycket du än spolar så händer det ingenting. Många av oss har också varit med om att ett rör gått sönder eller att det blivit en spricka i ett rör och att det har börjat läcka vatten. I dessa situationer har man inte tid att vänta på att boka en tid och sedan vänta i dagar innan en rörmokare kan komma till undsättning. När olyckor sker som behöver åtgärdas direkt finns därför vår rörjour tillgänglig för dig!

VVS jour i Stockholm dygnet runt, året om

Oavsett om det är hemma i din privata bostad eller på ditt kontor som du har problem kommer vi snabbt till undsättning för att hjälpa dig med akuta vvs-problem. För dig som bor i Stockholm har vi som mål att alltid vara på plats inom en timme!

Vad kostar vår avloppsjour i Stockholm?

Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt, och det inkluderar tydlighet kring våra avloppsjourpriser. Vår öppna prisstruktur säkerställer att du känner till kostnaderna innan arbetet påbörjas. Med fokus på öppenhet och trygghet för våra kunder, återspeglar våra rimliga avloppsjourpriser vår strävan att erbjuda högkvalitativ service till överkomliga kostnader.

Oavsett om det är avloppsrensning, rörinspektion eller en elinstallation, kan du lita på vår eljour och fastighetsjour för snabb och professionell hjälp. Kontakta oss när du behöver akut assistans, och låt oss ta hand om dina avlopps- och VVS-behov med dedikation och expertis. Vi erbjuder även tjänster för installation av värmepumpar och varmvattenberedare installationer för en heltäckande service.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare