Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning

Vår tekniska förvaltning ger dig direktkontakt med erfarna el- och VVS-tekniker som snabbt ger en korrekt diagnos av fastighetens skick, vilka installationer som kan orsaka problem i framtiden och vilket underhåll som krävs för att undvika kostsamma fel och störande avbrott.

Fastighetsförvaltning för BRF:er

Vår fastighetsförvaltning innebär att er bostadsrättsförening eller kommersiella fastighet får löpande tillsyn av våra behöriga El & VVS-tekniker. Förutom det löpande underhållet med tillval såsom energioptimeringar och elkvalitetsmätning, har vi en dygnet runt fastighetsjour. Hos oss får ni det kompletta skyddet, löpande tillsyn för att förebygga fel samt en 24/7 el- och VVS-jour ifall olyckan är framme. Om du undrar hur vi på Svanströms kan hjälpa just dig med fastighetsförvaltning, tveka inte att kontakta oss.

Fastighetsförvaltning
Efter mer än 20 år i branschen vet vi att varje fastighet kommer med unika förutsättningar och utmaningar. Därför är det viktigt att förvaltning av fastigheter utförs av kompetenta el- och VVS-tekniker.

Våra olika förvaltningstjänster

Fastighetsförvaltning företag

Våra tekniker besöker era fastigheter för att säkerställa att allt fungerar smidigt, från el till VVS och ventilation.

Läs mer om Fastighetsförvaltning företag.

Förvaltning bostadsrättsförening

Er BRF:s pålitliga tekniska partner där vi tar hand om allt från löpande underhåll och medlemsservice till installationsoptimering.

Läs mer om Förvaltning bostadsrättsförening.

Teknisk förvaltning

Vi ser till att era fastigheter är fria från oväntade fel och avbrott samtidigt som vi optimerar era installationer för kostnads- och energieffektivitet.

Läs mer om Teknisk förvaltning.

Tvättstugeservice

Förebyggande underhåll för fastigheter med jour dygnet runt. Vår expertis inom el och VVS säkerställer problemfri drift av tvättstugan.

Läs mer om Tvättstugeservice.

VVS för bostadsrättsföreningen

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster som är idealiska för den tekniska förvaltningen av bostadsrättsföreningar.

Läs mer om VVS för bostadsrättsföreningen.

Kostnadseffektiv fastighetsförvaltning

Svanströms har skalat ned fastighetsförvaltning till den verkliga kärnan, vilket är den tekniska förvaltningen. Vi lägger ned all tid på fastighetens installationer och stryker alla mellanled mellan dig och våra fastighetstekniker. På så sätt kan vi erbjuda kompetent och kostnadseffektiv service.

När vi jobbar med fastighetsförvaltning så är vårt mål att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig genom att ni kommunicerar direkt med våra el- och VVS-tekniker istället för mellanled undviks missförstånd och inget faller mellan stolarna gällande det konkreta underhållsarbetet.

förvaltning tillsynsscheman
Vår fastighetsförvaltning sker i samråd med er då vi upprättar löpande tillsynscheman för er fastighets viktiga installationer.

Verksamma med fastighetsförvaltning

I vårt arbete med akut fastighetsjour har vi gång på gång stött på föreningar och företag som redan är anslutna till en teknisk förvaltning som inte gjort sitt jobb – därav har vi utvecklat vår fastighetsförvaltning för att bidra med ökad teknisk kompetens som verkligen förebygger fel och kostsamma avbrott. Vi fokuserar på löpande rondering och tillsyn av fastighetens installationer och arbetar både förebyggande men också för att spara energi och driftkostnader.

Varför fastighetsförvaltning?

Alla fastigheter behöver underhållas. Oavsett om det är en bostad, förrådslokal eller en arbetsplats så måste man ta hand om fastigheten för att undvika problem som kan kosta massor av pengar. Det skulle till exempel kunna vara att rören i avloppssystemet blir dåliga efter många år utan underhåll vilket kan leda till läckor som i sin tur leder till väldigt dyra fuktskador. Beroende på fastighet så ingår även översyn av hissar, portar eller passersystem. När vi på Svanströms utför fastighetsförvaltning går vi noga igenom alla delar av fastigheten för att se till att allt fungerar som det ska och om man upptäcker ett problem så kan det åtgärdas i god tid innan det är för sent. Genom åren så har vi identifierat många problem i tidigt stadie som har sparat in mängder av pengar i det långa loppet.

Något vi inkluderar i vår fastighetsförvaltning är även att vi ser över fastighetens energiförbrukning för att se om det finns sätt att spara in pengar på den fronten. Att optimera hur en fastighet använder energin är extra viktigt nu för tiden med tanke på de dyra elpriserna, vi gör därför allt vi kan för att du ska kunna spara in så mycket pengar som möjligt.

Så i grund och botten handlar fastighetsförvaltning om att spara in pengar, oavsett om det har att göra med att förhindra allvarliga skador i fastigheten eller att optimera energiförbrukning och driftkostnader. Om detta låter intressant så tveka inte att kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig med fastighetsförvaltning.

Vad kostar fastighetsförvaltning?

Det är svårt att sätta ett exakt pris då det kan variera väldigt mycket beroende på vilken typ av fastighet det gäller. Den viktigaste faktorn har att göra med storleken på fastigheten då det tar mer tid att underhålla en större fastighet. Åldern på fastigheten kan också vara avgörande för priset då rörsystem, ventilation eller elektroniken kan vara omoderna och därför kräva mer underhåll. Om du behöver hjälp med fastighetsförvaltning tar vi gärna en titt på just din fastighet och återkommer med ett prisförslag.

Se hur vi jobbar

Om du vill få en inblick i hur det går till när vi jobbar med fastighetsförvaltning får du gärna ta en titt på vår blogg där vi gör inlägg om allt från hur vi löser olika problem till hur vi går till väga när vi uppdaterar olika system. Vi vill att du ska känna dig bekväm med att anlita oss på Svanströms och vill därför vara öppna med hur vi arbetar.

Vi har utbildad personal som är experter inom områden som el och VVS för att täcka alla behov som ingår i en fastighetsförvaltning. Idag är överöver 100 BRF:er anslutna samt en rad större företag.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare