Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 18 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Elektriker Stockholm

Trygg och säker service från certifierade elektriker med över 18 år i branschen.

Svanströms El & VSS är din Elektriker i Stockholm med hela Stockholm som upptagningsområde. Våra certifierade elektriker hanterar alla typer av problem, från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete, felsökningar och reparationer.

En felaktig elinstallation är direkt livsfarlig

Varje vecka när vi är ute på uppdrag ser vi felaktigt utförda elinstallationer som är direkt livsfarliga och det gäller även för vitvaruinstallationer. Vi ser även mängder av fuskjobb från oseriösa firmor som kan leda till katastrofala fel såsom bränder. En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus.

Enligt svensk lag måste man anlita en utbildad och certifierad elektriker även när man ska göra små el-installationer.

Certifierade elinstallatörer för säkra elinstallationer

Svanströms El & VVS AB är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation och har elektriker som är godkända installatörer för upp till 1000V. När du anställer en elektriker från Svanströms El & VVS får du därför inte bara hjälp med din el-installation utan du får dessutom tjänsten av en elinstallatör som är uppdaterad kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer. Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och lagenlig.

Svanströms Elektriker Stockholm utför alla typer av jobb

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Svanströms El & VVS AB hjälper båda storkunder och bostadsrättsföreningar, men också privatpersoner med mindre elfel.

Typer av jobb:

  • Service
  • Reparationer
  • Installationer
  • Belastningsstudier
  • Energiutvärderingar
  • Mätningar av översvängningar
  • Avläsning av spänningshändelser

Du som ska bygga ett nytt hus eller som ska renovera ett hus eller en lägenhet måste tänka på mycket. Våra elektriker hjälper dig att gå igenom allt du behöver göra för att allt kring elen ska fungera i ditt boende. Vi hjälper dig att planera för hur elen ska dras och hur den ska installeras.

Energioptimering och miljötänk

Du som är mån om att bygga miljövänligt kan få hjälp av våra elektriker att planera för energioptimering och kan göra kvantifieringar av energiförbrukningen så att du kan kontrollera effekten av specifika energisparåtgärder. Under belastningsstudier gör vi kapacitanskontroller av elektriska anläggningar innan en förbrukare ansluts. Med kvantifiering av energiförbrukning kan vi kontrollera den verkliga effekten av energisparåtgärder.

Energiutvärderingar

Kvantifiering av energiförbrukning före och efter utförda förbättringar, så att den verkliga effekten av energisparåtgärder kan kontrolleras. Som företag är vi mycket måna om att både leverera kvalité och att värna om vår miljö. Vårt system är baserat på ISO 9000 och vi är även certifierade för ISO 14001.

Preventivt arbete

Genom att övervaka spänningshändelser och genom mätningar av översvängningar gör att man kan förutse och förhindra skador, oönskade återställningar och elavbrott.

Mätning av översvängningar

Fastställande av översvängningsproblem som kan leda till skador på kritiska komponenter, eller elavbrott.

Avläsning av spänningshändelser

Övervakning av spänningsförluster och -höjningar som kan leda till oönskade återställningar eller besvärande utlösning av effektbrytare och komma med åtgärdsförslag.

Vill du veta mer om vad man ska tänka på när man anlitar en elektriker?

Läs mer om vad man ska tänka på när man anlitar en elektriker.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu. Vi är i regel på plats inom 1 timme.

R

18 år i branschen

R

6000 uppdrag om året

R

Certifierade elektriker

Ring för att få hjälp av en certifierad elektriker nu. Vi är i regel på plats inom 1 timme.
Du kan skicka en bokningsförfrågan online här. 

R

18 år i branschen

R

6000 uppdrag om året

R

Certifierade elektriker

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 463
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505

info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2019 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind