Elektriker Stockholm

Svanströms El & VVS AB är din Elektriker i Stockholm med hela Stockholm som upptagningsområde. Våra certifierade elektriker hanterar alla typer av problem, från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete, felsökningar och reparationer. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som din lokala elektriker i Stockholm.

En felaktig elinstallation är direkt livsfarlig

Varje vecka när vi är ute på uppdrag ser vi felaktigt utförda elinstallationer som är direkt livsfarliga och det gäller även för vitvaruinstallationer. Vi ser även mängder av fuskjobb från oseriösa firmor som kan leda till katastrofala fel såsom bränder. En elkomponent som är felaktigt ansluten eller har installerats fel kan innebära direkt fara för livet och vi är därför måna om att alltid jobba med säkerhet i fokus. Läs mer i vår FAQ.

Certifierade elinstallatörer för säkra elinstallationer

Svanströms El & VVS AB är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation och har elektriker som är godkända installatörer för upp till 1000V. Du kan därför vara trygg i att din installation blir både säker och lagenlig.

Elinstallation Stockholm
När du anställer en elektriker från Svanströms El & VVS får du inte bara hjälp med din elinstallation utan du får dessutom hjälp av en elinstallatör som är uppdaterad kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer.

Svanströms Elektriker Stockholm utför alla typer av jobb

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Elektriker Stockholm
Svanströms El & VVS AB hjälper båda storkunder och bostadsrättsföreningar, men också privatpersoner med mindre elfel. Behöver du en elektriker i Stockholm, tveka inte att kontakta oss.

Olika typer av elektrikerjobb

Du som ska bygga ett nytt hus eller som ska renovera ett hus eller en lägenhet måste tänka på mycket. Våra elektriker hjälper dig att gå igenom allt du behöver göra för att allt kring elen ska fungera i ditt boende. Vi hjälper dig att planera för hur elen ska dras och hur den ska installeras. Vi är nyligen också verksamma som elektriker i Göteborg.

Energioptimering och miljötänk

Du som är mån om att bygga miljövänligt kan få hjälp av våra elektriker att planera för energioptimering och kan göra kvantifieringar av energiförbrukningen så att du kan kontrollera effekten av specifika energisparåtgärder. Under belastningsstudier gör vi kapacitanskontroller av elektriska anläggningar innan en förbrukare ansluts. Med kvantifiering av energiförbrukning kan vi kontrollera den verkliga effekten av energisparåtgärder.

Energiutvärderingar

Kvantifiering av energiförbrukning före och efter utförda förbättringar, så att den verkliga effekten av energisparåtgärder kan kontrolleras. Som företag är vi mycket måna om att både leverera kvalité och att värna om vår miljö. Vårt system är baserat på ISO 9000 och vi är även certifierade för ISO 14001.

Preventivt arbete

Genom att övervaka spänningshändelser och genom mätningar av översvängningar gör att man kan förutse och förhindra skador, oönskade återställningar och elavbrott.

Mätning av översvängningar

Fastställande av översvängningsproblem som kan leda till skador på kritiska komponenter, eller elavbrott.

Avläsning av spänningshändelser

Övervakning av spänningsförluster och -höjningar som kan leda till oönskade återställningar eller besvärande utlösning av effektbrytare och komma med åtgärdsförslag.

Vill du veta mer om vad man ska tänka på när man anlitar en elektriker? Läs mer om vad du ska tänka på när du ska anlita en elektriker.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare