Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Elektriker Östermalm

Behöver du hjälp från behöriga elektriker på Östermalm så har du kommit helt rätt. Svanströms El & VVS AB har varit verksamma i över 20 år och utför tusentals El & VVS jobb årligen till nöjda kunder. Våra anställda är enbart behöriga elektriker med diverse elcertifieringar.

Unika utmaningar med att jobba som Elektriker på Östermalm

Att jobba som serviceelektriker på östermalm kan innebära en del utmaningar. För det första är det problemet med att hitta en parkeringsplats, därför har vi nu elscootrar i våra bilar.

Vi kör fram till kunden och lastar av, ställer in utrustningen i trapphuset och sen åker montören och parkerar där det finns plats för att sedan ta sig tillbaka på scootern.

Äldre fastigheter på Östermalm

Många fastigheter på Östermalm är väldigt gamla och har en unik utformning i trapphuset mm, i regel så är det högt i tak, c:a 3-4 meter, därför kan det vara bra med ställningar om det ska monteras taklampor mm.

Det är viktigt att ”intervjua” kunden innan man kommer på plats, det kan lösa massor med problem, så som takhöjd, hur tjocka väggar mm.

Många elinstallationer i lägenheterna måste diskuteras med kunden innan man sätter igång, dom flesta lägenheter är från början av 1900-talet och då är det vissa speciella förutsättningar, som tex dörrfoder, fönster foder mm.

Vissa kunder vill också återskapa den gamla stilen med strömbrytare och vägguttag i gammal stil, som det såg ut på tex 1930-talet mm, det är inga problem då det i dag finns fantastiskt fina ”nytillverkade” gamla brytare och vägguttag.

Jobba som elektriker på Östermalm

Att jobba på Östermalm som serviceelektriker kan verkligen bjuda på en hel del överraskningar, men vi brukar lösa det mesta. Tveka inte att ringa eller mejla oss för hjälp om du behöver en elektriker på Östermalm!

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta eljobb på Östermalm. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb!

Se en videosnutt från vårt dagliga arbete med eljobb och annat!

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Akuta Elfel?
Få kontakt med en certifierad elektriker.

R
På plats inom en timme
R
1500 jouruppdrag om året
R
Certifierade elektriker

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind