Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Fastighetsjour i Stockholm

Med vår fastighetsjour kan ni känna er säkra på att om akuta El– eller VVS-fel uppstår i er fastighet så är våra certifierade El & VVS-tekniker snabbt på plats, året runt för att åtgärda problemet.

Många gånger kan små läckor eller sprickor i rör förvärras snabbt. Det är oftast bättre att omedelbart åtgärda problemet än att vänta tills det blir kontorstid; likaså gäller för besvärande strömavbrott eller andra akuta fel i fastigheten. Då kan du som fastighetsägare känna dig trygg med att det finns ett jouravtal på plats med en certifierad El & VVS firma som snabbt är på plats och löser problemet.

fastighetsjour stockholm

Om el & VVS-problem uppstår som utgör fara för fastigheten kommer ni vara trygga med att ni har en jourservice, dygnet runt/året runt, med behöriga elektriker och rörmokare som snabbt rycker ut och åtgärdar felet.

Vår fastighetsjour åtgärdar bland annat:

 • Utströmmande vatten
 • Stamstopp
 • Sanering
 • Avfuktning
 • Strömavbrott

Jourtjänsten i praktiken

Vi tar emot era felanmälningar per telefon eller via ett driftlarm per SMS. Svanströms El & VVS utför reparationer av fel eller skada direkt på plats om åtgärderna kan slutföras under jourtid och inom rimlig tid och kostnad. Vid större fel och skador bokar vi in reparationsåtgärder under ordinarie kontorstid. Fel eller driftstörningar som innebär stor risk för fastigheten åtgärdas helt under jourtid, i samråd med fastighetsägaren, oavsett tidsåtgång. Utströmmande vatten, stamstopp, sanering och avfuktning åtgärdas oavsett tidsåtgång. I annat fall utförs om möjligt en provisorisk reparation och felet anmäls till er för vidare åtgärd dagtid.

Fastighetsjour för företag och kommersiella fastigheter

Svanströms El & VVS AB sköter även fastighetsjouren för en rad företag & kommersiella fastigheter i Stockholm. Läs mer på vår hemsida Svanströms Förvaltning om våra fastighetsjours-tjänster.

fastighetsjour

Vi tillhandlahåller även fastighetsförvaltning för företag där vi arbetar både förebyggande och med dygnet runt jour för löpande fastighetsunderhåll.

Kontakta oss idag för mer information!

 


Kontakta oss för mer information om vårt jouravtal

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi inom kort.

   

   

  Kontakta oss idag för mer information om vår fastighetsjour

  R

  Snabbt på plats, året runt

  R

  Vi åtgärdar alla akuta fel

  R

  Behöriga elektriker & rörmokare

  Certifierad Service

  Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
  elektriker-göteborg

  Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

  Svanströms EL och VVS AB
  Gamla Huddingevägen 470
  125 43 Älvsjö
  Org.nr 556784-4468

  Tel: 020-150505
  Jour-tel: 020-150505
  info@svanstromsel.se

  Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

  Cookies
  Integritetspolicy

  Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind