Fastighetsjour

Fastighetsjour

Med vår fastighetsjour kan ni känna er säkra på att om akuta el- eller VVS-fel uppstår i er fastighet så är våra certifierade el- och VVS-tekniker snabbt på plats, året runt för att åtgärda problemet.

Små läckor eller sprickor i rör förvärras snabb

Många gånger kan små läckor eller sprickor i rör förvärras snabbt. Det är oftast bättre att omedelbart åtgärda problemet än att vänta tills det blir kontorstid; likaså gäller för besvärande strömavbrott eller andra akuta fel i fastigheten. Då kan du som fastighetsägare känna dig trygg med att det finns ett jouravtal på plats med en certifierad El & VVS firma som snabbt är på plats och löser problemet.

Fastighetsjour Små läckor eller sprickor i rör förvärras snabb
Om el- och VVS-problem uppstår som utgör fara för fastigheten kommer ni vara trygga med att ni har en jourservice, dygnet runt/året runt, med behöriga elektriker och rörmokare som snabbt rycker ut och åtgärdar felet.

Vår fastighetsjour åtgärdar bland annat

  • Utströmmande vatten
  • Stamstopp
  • Sanering
  • Avfuktning
  • Strömavbrott

Jourtjänsten i praktiken

Vi tar emot era felanmälningar per telefon eller via ett driftlarm per SMS. Svanströms El & VVS utför reparationer av fel eller skada direkt på plats om åtgärderna kan slutföras under jourtid och inom rimlig tid och kostnad. Vid större fel och skador bokar vi in reparationsåtgärder under ordinarie kontorstid. Fel eller driftstörningar som innebär stor risk för fastigheten åtgärdas helt under jourtid, i samråd med fastighetsägaren, oavsett tidsåtgång. Utströmmande vatten, stamstopp, sanering och avfuktning åtgärdas oavsett tidsåtgång. I annat fall utförs om möjligt en provisorisk reparation och felet anmäls till er för vidare åtgärd dagtid.

Fastighetsjour för företag och kommersiella fastigheter

Svanströms El & VVS AB sköter även fastighetsjouren för en rad företag och kommersiella fastigheter i Stockholm. Läs mer under förvaltning om våra fastighetsjours-tjänster.

Fastighetsjour företag
Vi tillhandlahåller även fastighetsförvaltning för företag där vi arbetar både förebyggande och med dygnet runt jour för löpande fastighetsunderhåll.

Information jouravtal

Om du vill veta mer om vårt jouravtal inom fastighetsjour så är du välkommen att kontakta oss så berätta vi mer.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare