Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Elektriker på Södermalm

Svanströms El & VVS AB arbetar med EL & VVS i hela Stockholm, men när vi åker ut på elektrikerjobb på Södermalm möter vi ofta lite unika utmaningar.

När man är elektriker på Södermalm är det i regel alltid en liten överraskning som kan hända. Elen kan vara otroligt gammal, man har fastigheter byggda på 40-50 talet, och då är elen anpassad för det. En lampa i taket i varje rum, ett vägguttag i varje rum, det var ungefär så som det såg ut då, och det kan se ut så i dagsläget också.

Många av dessa fastigheter har också gasspis, sen vill många boende ta bort gasspisen och installera el-spis. Det är ofta då som problemen börjar. När man inte har någon, typ fastighetsskötare, som har koll på elförbrukningar mm och har en övergripande syn på fastigheten så blir det problem.

elektriker södermalm

Våra elektriker är utrustade med alla typer av mätinstrument. Här har vi tex kopplat upp en Flukelogger för att mäta spänningshändelser och hitta störningar / problem som kan slå ut elektronik mm.

Det är viktigt att ha en helhetssyn, en plan för hela fastighetens el, avlopp mm. Man kan inte bara bygga ut och bygga ut, utan att ha en övergripande plan.

Elektriker Södermalm

Många fastigheter på Södermalm har i dag gas, sen vill dom som bor ändra till el-spisar, det ställer stora krav på den som planerar för elinstallationerna. Det vanliga är att ingen har koll på hur man planerar för elinstallationer när man tar bort gasspisar. Sen är det vanligt att dom boende köper en ny spishäll som kanske inte går att installera.

Man måste först se vilken förbrukning som fastigheten har i dag, totalt, sen kontrollera vilken matning / kabel som finns in, det avgör storleken på huvudsäkring för fastigheten.

Det är väldigt vanligt att dom som bor i fastigheten vill koppla in nya el saker, typ spis, kaffebryggare, the bryggare, vattenkokare, juicepress, el-golvvärme , el handukstork mm. Det man dock inte kontrollerar är den inkommande kabeln och hur mycket den kan leverera, typ hur stor säkring man kan säkra av med.

Det som är viktigt är att man gör en ”förundersökning”, då får man en uppfattning om strömförbrukningen i dag, och vilket utrymme det finns i den inkommande kabeln = hur mycket mera el kan anslutas utan att det blir problem.

Svanströms El & VVS AB har arbetat med El & VVS i Stockholm sedan 1991 – ring oss direkt om du har El & VVS problem. Vår personal är certifierade, behöriga El & VVS tekniker och vi utför mer än 6000 planerade El & VVS uppdrag om året i Stockholm och på Södermalm.

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta rörmokarjobb på Södermalm. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb!

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och Södermalm.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind