Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Rörmokare Älvsjö

Svanströms El & VVS AB är ett certifierat El & VVS företag som jobbar över hela Stockholm och även i Älvsjö där vi har vårat huvudkontor. 

I Älvsjö finns det mycket villor med gamla avloppsrör i betong som går ut från villan till det kommunala nätet.

Det är väldigt viktigt att man spolar OCH filmar avloppsröret, för att kontrollera status, det kan finnas sprickor där det läcker avloppsvatten i åratal innan man märker det.

Ett annat vanligt fel på inkommande vattenledning i Älvsjö är att det börjar läcka, det kan börja med att det sipprar lite vatten för att sen öka till en okontrollerbar läcka som även kan skapa ett slukhål på tomten.

rörmokare älvsjö

Undermålig planering av arbete och brist på förebyggande underhåll leder ofta till kostsamma fel och skador. Det blir billigare i längden om man i god tid kontaktar hantverkare och planerar jobbet.

Det gäller alltså att jobba med förebyggande underhåll, oavsett om du är fastighetsägare eller sitter i en styrelse i en Brf, förebyggande underhåll är det viktigaste som finns, och det blir billigare i längden.

Svanströms El & VVS AB sitter på Gamla Huddingevägen i Älvsjö och är behjälpliga med allt som har med El & VVS arbete att göra, vare sig det är planerade jobb eller akuta jobb via vår dygnet runt El & VVS-jour.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och rörmokarjobb i Älvsjö.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind