Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Rörmokare på Östermalm

Svanströms El & VVS AB jobbar med att lösa El & VVS problem i hela Stockholm, men vi får ofta rycka ut på VVS jobb på Östermalm där det finns unika utmaningar specifika för just det området.

Att jobba som rörmokare på Östermalm skiljer sig åt än att jobba på andra ställen i Stockholm. På Östermalm ser vi ofta att det är lite sämre underhåll, mera rost i rören mm. Vi upplever att det alltid är lite mera krångel när vi åker ut på VVS-jobb på Östermalm, ofta är det svårare med tidsbokningar, eller andra detaljer såsom att Brf:er inte vet vart undercentralen, vattenavstängningar mm. sitter.

rörmokare östermalm

Det finns ju också andra typer av rör, tex avloppsrör som går i väggen. När man borrar hål i ett avloppsrör så blir det inte lika stora vattenskador, problemet däremot är att det luktar och det finns enormt mycket bakterier och det måste saneras.

Det är också väldigt vanligt med avloppsläckor som pågått en längre tid, det handlar om eftersatt underhåll och understryker vikten av förebyggande arbete.

Särskilda utmaningar när vi jobbar som rörmokare på Östermalm

Vi har nog jobbat på dom flesta adresserna på Östermalm, det kan vara lite speciellt ibland då husen är K-märkta. Begreppet K-märkt har ingen juridisk mening i sig, men innebär att fastigheten eller miljön har ett särskilt kulturhistoriskt värde och det är klart något man får ta i noga beaktande när man planerar större VVS-jobb.

Det första vi kollar när det är problem med avloppen på Östermalm så är det avluftningarna på taket, om avluftningen inte fungerar eller är täppt så får man problem med avloppen, det vanliga är att det luktar unket eller att det bubblar i golvbrunnar och handfat.

Lite kuriosa från vårt arbete som rörmokare på Östermalm: På Östermalm har det även gått rykten om att avloppsrören på Strandvägen går rakt ut i Nybroviken, vi har inte sett det men många andra har tydligen gjort det.

elektriker östermalm

Med rätt planering planering så kan vi leverera bra installationsarbete till bra priser.

Vi utför alla typer av El & VVS jobb på Östermalm, från rena jouruttryckningar för att åtgärda akuta fel och läckor till planerade jobb såsom att byta avloppsrör till stamventiler.

Svanströms El & VVS AB utför över 6000 planerade jobb om året samt över 1500 jouruppdrag och har arbetat med Stockholm som verksamhetsområde sedan 1991. Tveka inte att ringa oss för alla typer av EL & VVS jobb, på Östermalm eller i övriga Stockholm.

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta rörmokarjobb på Östermalm. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb!

Se en videosnutt från vårt dagliga arbete med rörmokeri och annat!

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind