Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Elektriker i Täby

Svanströms El & VVS AB utför i runda slängar 7500 planerade El & VVS jobb om året och 1500 jourjobb om året. Många av dessa både akuta och planerade jobb sker i Täby. Vi har arbetat med El & VVS i över 20 år och har en lång historik i området. Läs mer om alla unika utmaningar som uppstår när vi arbetar som elektriker i Täby.

Att göra el-jobb i Täby är oftast utan problem iom. att det i regel inte är några värre bilköer i området och att de flesta villor/radhus/lägenheter vi jobbar i är relativt nya.

Vidare brukar det också vara ganska bra ordning på grundinstallationerna, vilket är otroligt viktigt vid felsökning för om märkningar mm. i centralen inte stämmer så blir utmaningen för oss elektriker något svårare!

De vanligaste felen när vi jobbar som elektriker i Täby

De vanligaste felen som uppstår när vi jobbar som elektriker i Täby är att jordfelsbrytare löser ut. Då är det bra om gruppscheman mm. stämmer, samt att alla kopplingsdosor är åtkomliga.

Jordfelsbrytare kan uppstå i nästan vilken elektrisk utrustning som helst. Det vanligaste är att det sker i pumpar, kyl/frys samt i vägguttag utomhus. På vintern är skarvsladdar placerade utomhus ett väldigt vanligt fenomen som ofta ställer till problem.

elektriker i täby Riktigt såhär trassligt är det lyckligtvis inte överallt i Täby  – men våra behöriga och erfarna elektriker redde ut det här också.

Vi försöker också boka in våra montörer som faktiskt bor på Norrort så att de gör jobben i Täby med minskade restider som resultat och förstås minskad klimatpåverkan.

Behöriga elektriker i Täby

När det gäller jourjobb så är det lika mycket tillströmning av jobb i Täby som i andra delar av Stockholm. Svanströms El & VVS ABs personal är alla behöriga elektriker och vi lägger mycket tid och resurser på att våra elektriker ska hålla sig uppdaterade med utvecklingen inom gängse lagar och regler. Det är vår trygghetsgaranti till dig som kund – hög kompetens och ständig utbildning är våra ledord vilket leder till säkra och korrekt utförda jobb. Så letar du efter en behörig elektriker i Täby, akut, eller för ett planerat jobb, tveka inte att ringa till oss på Svanströms El & VVS AB.

Letar du efter en behörig elektriker i Täby? Då har du hittat rätt! Svanströms El & VVS AB har arbetat med El & VVS i Stockholm sedan 1991 – ring oss direkt om du har El & VVS problem. Vår personal är certifierade, behöriga El & VVS tekniker och vi utför mer än 6000 planerade El & VVS uppdrag om året i Stockholm och i Täby.

Anlita Svanströms El & VVS AB om du behöver en pålitlig elektriker i Täby!

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och Solna.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind