Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

FAQ – Vanliga frågor

Här samlar vi nyttig information för er som är i behov av att anlita en rörmokare i stockholm eller en elektriker. Vad behöver man veta för att kunna göra ett så bra och säkert val som möjligt? Finns det några risker om man gör ett dåligt val?

 

Frågor om elektriker

Anlita elektriker – Vad ska man tänka på?

När elarbeten blir felaktiga kan det leda till stora olyckor. Därför att det viktigt att anlita en elektriker som vet vad som ska göras och att elektrikern har rätt behörigheter. När du anlitar en elektriker för  elinstallationer bör du se till att elfirman är auktoriserad hos elsäkerhetsverket. Läs mer om vad du ska tänka på när du anlitar en elektriker.

Vad kostar en elektriker?

En behörig elektriker har ett stort ansvar att utföra korrekta elinstallationer. Elektrikern måste inte bara vara behörig, utan kontinuerligt hålla sig uppdaterad i gällande lagar och regler. Som i de flesta branscher finns det olika prisnivåer som ger olika kvalitet.Läs mer om vad en elektriker kostar.

Frågor om rörmokare

Hitta rörmokare – Vad ska man tänka på?

VVS-yrket är brett och det finns många områden att vara verksam på. Det finns därför en hel del att tanka på när man ska anlita en rörmokare för att se till att arbetet blir gjort på ett korrekt sätt.
Läs mer om vad man ska tänka på när man anlitar en rörmokare.

Stopp i avlopp - när bör man ringa en VVS-firma?

Stopp i avlopp är en mycket vanlig företeelse för gemene man. Läs mer om vad du kan göra själv för att motverka eller lösa ett stopp i avlopp och när du bör ringa en VVS-firma.

Läs artikeln Stopp i avlopp.

Vad kostar en rörmokare?

En auktoriserad rörmokare är en kvalificerad yrkesman som har en viss timkostnad. Läs mer om vad en rörmokare kostar och vad man faktiskt betalar för. 

Läs artikeln vad kostar en rörmokare.

Frågor om Installationer

Hur går en installation av en luftvärmepump till?

Om man har direktverkande el så kan man spara väldigt mycket genom att installera en luft-värmepump, och Svanströms El & VVS AB kan planera, projektera och utföra hela installationen!

Läs mer om att installera en luftvärmepump.

Installera en diskmaskin - Tips & Råd

Spara tid och pengar med rätt förberedelser när du ska installera en diskmaskin och undvik de här vanliga fallgroparna! Få handfasta tips och läs om vad det kostar. Läs artikeln här.

Frågor om ROT-avdrag

Så fungerar ROT-avdraget

ROT-avdraget är en skattereduktion som ger dig som konsument lägre kostnad när du anlitar en hantverkare för vissa arbeten i en bostad som du själv äger och i någon utsträckning nyttjar.
Läs mer om vad ROT-avdraget innebär

 

Rörmokare

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind