Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Eljour Stockholm

Året runt, dygnet runt, på plats inom en timme

Svanströms El & VVS eljour i Stockholm rycker ut till alla typer av akuta elfel dygnet runt, året runt. Våra certifierade elektriker är i regel på plats inom en timme och utför över 1500 jouruppdrag om året sedan 2001. Ring oss och kom i kontakt med en certifierad elektriker som snabbt rycker ut och löser ditt problem.

Eljour Stockholm - för alla typer av problem

  • Behöver du akut hjälp av en elektriker?
  • Har du fått problem med elen i din lägenhet?
  • Slutade eluttaget till spisen fungera mitt i matlagningen?
  • Går säkringen på kontoret hela tiden?
  • Har strömmen precis gått i hela huset?
Vi förstår hur viktigt det kan vara ibland att akut få hjälp av en elektrik- er och oavsett om det är hemma i din privata bostad eller på ditt kon- tor som du har problem kommer vi därför snabbt till undsättning för att hjälpa dig med akuta el-problem.
eljour stockholm

Oavsett vad det gäller så kommer en certifierad tekniker från Svanströms EL & VVS till undsättning. Vår målsättning är att vara på plats inom en timme, året runt, dygnet runt.

Dygnet runt eljour i Stockholm

Svanströms El & VVS är en av få företag som har en dygnet runt, året runt jour. Oavsett vilken dag på året det är så finns våra elektriker här för dig i Stockholms län som behöver hjälp! Det spelar ingen roll om du behöver hjälp på en lördag eftermiddag, på en helt vanligt tisdag eller på en stor helgdag som midsommarafton eller julafton.

När på dygnet du behöver hjälp går heller inte att kontrollera och spelar heller ingen roll för oss. Oavsett om du behöver hjälp sent på kvällen, tidigt på morgonen eller till och med mitt i natten så finns vi tillgängliga och du kan ringa oss för att få hjälp av en av våra elektriker!

Slå en signal även när du är osäker på om ditt problem är akut eller inte. Många gånger kan små problem förvärras och bli större om man inte snabbt åtgärdar dem, och det är därför oftast bäst att vi kommer ut till dig direkt och hjälper dig än att du väntar tills nästa vardag och bokar en vanlig tid för en elektriker.

eljour stockholm akut

Vi förstår hur viktigt det ibland kan vara att snabbt få tag på en elektriker. Du som bor i Stockholms län kan alltid ringa när du behöver snabb och professionell hjälp, när som helst på dygnet!

Elektriker på plats inom en timme - när varje minut räknas

Svanströms Eljourservice har som målsättning att vara på plats inom en timme från att ni ringer för att lösa akuta elfel. Vi vet hur kritiskt det kan vara när plötsliga elfel uppstår och är måna om att vara på plats så snart som möjligt för att lösa era problem. Så tveka inte att ringa Svanströms El & VVS för att få snabb hjälp av certifierade elektriker.

Certifierade elektriker - för trygg & säker elservice

Svanströms El & VVS AB är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation och har elektriker som är godkända installatörer för upp till 1000V. Våra elinstallatörer håller sig ständigt uppdaterade kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer. När du anställer en elektriker från Svanströms El & VVS kan du därför känna dig trygg med att vår elservice blir korrekt utförd.
eljour stockholm

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu. Vi är i regel på plats inom 1 timme.

R

På plats inom en timme

R

1500 jouruppdrag om året

R

Certifierade elektriker

Akuta Elfel?
Få kontakt med en certifierad elektriker.

R
På plats inom en timme
R
1500 jouruppdrag om året
R
Certifierade elektriker

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind