Eljour Stockholm

Året runt, dygnet runt, på plats inom en timme

Svanströms El & VVS eljour i Stockholm rycker ut till alla typer av akuta elfel dygnet runt, året runt. Våra certifierade elektriker är i regel på plats inom en timme och utför över 1500 jouruppdrag om året sedan 2001. Ring oss och kom i kontakt med en certifierad elektriker som snabbt rycker ut och löser ditt problem.

Eljour Stockholm
Oavsett vad det gäller så kommer en certifierad tekniker från Svanströms EL & VVS till undsättning. Vår målsättning är att vara på plats inom en timme, året runt, dygnet runt.

Eljour Stockholm – för alla typer av problem

  • Behöver du akut hjälp av en elektriker?
  • Har du fått problem med elen i din lägenhet?
  • Slutade eluttaget till spisen fungera mitt i matlagningen?
  • Går säkringen på kontoret hela tiden?
  • Har strömmen precis gått i hela huset?


Vi förstår vikten av att få snabb hjälp från en elektriker vid akuta problem. Oavsett om det är i din privata bostad eller på ditt kontor, är vi redo att snabbt bistå dig med att lösa elrelaterade nödsituationer.

Dygnet runt eljour i Stockholm

Svanströms El & VVS är en av få företag som har en dygnet runt, året runt jour. Oavsett vilken dag på året det är så finns våra elektriker här för dig i Stockholms län som behöver hjälp! Det spelar ingen roll om du behöver hjälp på en lördag eftermiddag, på en helt vanligt tisdag eller på en stor helgdag som midsommarafton eller julafton.

När på dygnet du behöver hjälp går heller inte att kontrollera och spelar heller ingen roll för oss. Oavsett om du behöver hjälp sent på kvällen, tidigt på morgonen eller till och med mitt i natten så finns vi tillgängliga och du kan ringa oss för att få hjälp av en av våra elektriker!

Slå en signal även när du är osäker på om ditt problem är akut eller inte. Många gånger kan små problem förvärras och bli större om man inte snabbt åtgärdar dem, och det är därför oftast bäst att vi kommer ut till dig direkt och hjälper dig än att du väntar tills nästa vardag och bokar en vanlig tid för en elektriker.

eljour
Vi förstår hur viktigt det ibland kan vara att snabbt få tag på en elektriker. Du som bor i Stockholms län kan alltid ringa när du behöver snabb och professionell hjälp, när som helst på dygnet!

Elektriker på plats inom en timme – när varje minut räknas

Svanströms Eljourservice har som målsättning att vara på plats inom en timme från att ni ringer för att lösa akuta elfel. Vi vet hur kritiskt det kan vara när plötsliga elfel uppstår och är måna om att vara på plats så snart som möjligt för att lösa era problem. Så tveka inte att ringa Svanströms El & VVS för att få snabb hjälp av certifierade elektriker.

Certifierade elektriker – för trygg & säker elservice

Svanströms El & VVS AB är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation och har elektriker som är godkända installatörer för upp till 1000V. Våra elinstallatörer håller sig ständigt uppdaterade kring nya regler, nya lagar och andra förordningar som rör elinstallationer. När du anställer en elektriker från Svanströms El & VVS kan du därför känna dig trygg med att vår elservice blir korrekt utförd.

Några av våra områden

Nedan följer några av de områden i Stockholm som vi är verksamma i, men tveka inte att kontakta oss även om ert område inte finns med. Hör av er idag så hjälper vi er, snabbt och flexibelt.

Eljour Danderyd

Vårt team av erfarna elektriker i Danderyd står redo att erbjuda trygg och snabb eljourservice. Oavsett om det är ett akut problem eller en planerad insats kan du lita på oss för att lösa dina elektriska behov.

Eljour Bromma

Våra certifierade elektriker i Bromma är dedikerade till att erbjuda professionell hjälp i elrelaterade ärenden. Vi prioriterar din trygghet och strävar efter att säkerställa att dina elsystem fungerar optimalt.

Eljour Kungsholmen

Vår eljour på Kungsholmen garanterar omedelbar respons och effektivitet. Vi ser till att snabbt åtgärda elektriska problem och är redo att agera för att säkerställa din trygghet.

Eljour Östermalm

Vår eljour på Östermalm erbjuder professionell service i varje hörn av området. Våra expertelektriker är kunniga och välutrustade för att hantera olika elektriska utmaningar.

Övriga tjänster

Hör av er idag för eljour i Stockholm. Glöm inte att vi även har fastighetsjour och rörjour, och ytterligare tjänster som rörinspektion, avloppsrensning och elinstallationer.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare