Om Svanströms

Om oss

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till
1000 V och vi hjälper till med allt från att sätta upp vägguttag 
hos privatpersoner till större entreprenader i miljonklassen.

Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.

Lång och bred erfarenhet

I företaget finns ett brett kunnande inom el, Håkan har drivit elfirma sedan 1991 och arbetat med allt inom el. Vi har kunnig personal inom data och teleinstallationer.

Vi satsar mycket på kvalitet och miljö och har ett system baserat på ISO 9000. Personalen får erforderlig utbildning fortlöpande inom olika områden såsom HLR, lift/Truck utbildning mm.

Inom VVS utför vi service, underhåll samt nyinstallation. Allt från att byta en blandare till nyinstallation av stora värmesystem mm, stor kunskap finns inom solvärme/vedpannor mm.

Håkan är godkänd installatör för upp till 1000V.Vi är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörs organisation.

Lång och bred erfarenhet

Medverkat som konsult på TV4

Håkan Svanström är en flitigt anlitad paneldebattör och eldsjäl inom el och VVS och har varit konsult på TV4s fuskbyggarna, Sofias Änglar, Arga Snickaren, Äntligen hemma, Stoppa Tjuven m.m. och driver en egen YouTube kanal där han han varnar, konfronterar fuskare och hjälper de som blivit utsatta för felaktiga el- och VVS-installationer.

Upplever du problem med rör eller VVS-system?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig som privatperson eller ert företag.

Vill du hellre ringa oss? Då är du välkommen att kontakta vår telefonväxel för privatpersoner och företag.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Svanströms El och VVS AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.