Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 18 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Certifikat & Trygghetsgaranti

Svanströms El & VVS AB innehar en rad certifikat för säkra El & VVS-installationer, vilket i många fall också är krav att inneha från arbetsmiljöverket och försäkringsbolag. Läs mer om våra certifikat nedan.

Auktoriserat VVS-företag av Säker Vatten AB

Svanströms El & VVS är sedan 2013 auktoriserat av branschorganet Säker Vatten AB. Säker Vatten AB är ett omfattande regelverk som togs fram av VVS-branschen för säkerställa säkra VVS-installationer.

I branschreglerna ställs krav på både utförande VVS-företag och produkter. Det utförande VVS-företaget ska för att kunna genomföra en säker vatteninstallation vara auktoriserade och därmed ha sär- skilt utbildat VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för användaren.

Se Svanströms El & VVS Företags certifikat här »

Certifierade för Heta Arbeten®

Vi på Svanströms El & VVS AB innehar certifikat på Heta Arbeten. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas för Heta Arbeten®. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att samt personer som utför brandfarliga arbeten, på till- fällig arbetsplats, är utbildade och har certifikat. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor.

Certifierade Byggarbetsmil- jösamordnare

Svanströms El & VVS AB är certifierade för Bas-P och Bas-U, vilket är certifikat för miljösamordning och säkerhet på byggarbetsplatser. Byggarbetsmiljösamordnare, Bas-P och Bas-U, är en person som ska utnämnas av byggherren som genom ett helt byggnadsprojekt ska ansvara för att arbetsmiljön är säker och samordnad.

Elcertifikat

Elinstallatör med allmän behörighet upp till 1000 V systemspänning.

Se hela certifikatet här »

BRK Steg 3-kurs

Svanströms El & VVS AB innehar behörighet enligt Byggkeramikrå- dets Branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar i våtutrymmen.

Se hela certifikatet här »

EIO Elinstallatörsorganisation

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V och är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörsorganisation.

ISO 14001 & ISO 9001

Svanströms El & VVS AB följer miljö- och kvalitetsriktlinjerna enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

Få hjälp dygnet runt

R

På plats inom 1 timme

R

Alla typer av VVS problem

Få kontakt med våra professionella tekniker & boka tid här.

R

Få hjälp dygnet runt

R

På plats inom 1 timme

R

Alla typer av El & VVS problem

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i EIO Elinstallatörsorganisation. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.

Svanströms EL och VVS AB
Turingevägen 38 B
125 43 ÄLVSJÖ
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505

info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies

Copyright © 2018 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind