Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Certifikat & Trygghetsgaranti

Svanströms El & VVS AB innehar en rad certifikat för säkra El & VVS-installationer, vilket i många fall också är krav att inneha från arbetsmiljöverket och försäkringsbolag. Läs mer om våra certifikat nedan.

Auktoriserat VVS-företag av Säker Vatten AB

Svanströms El & VVS är sedan 2013 auktoriserat av branschorganet Säker Vatten AB. Säker Vatten AB är ett omfattande regelverk som togs fram av VVS-branschen för säkerställa säkra VVS-installationer.

I branschreglerna ställs krav på både utförande VVS-företag och produkter. Det utförande VVS-företaget ska för att kunna genomföra en säker vatteninstallation vara auktoriserade och därmed ha sär- skilt utbildat VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för användaren.

Se Svanströms El & VVS Företags certifikat här »

Certifierade för Heta Arbeten®

Vi på Svanströms El & VVS AB innehar certifikat på Heta Arbeten. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas för Heta Arbeten®. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att samt personer som utför brandfarliga arbeten, på till- fällig arbetsplats, är utbildade och har certifikat. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor.

Auktoriserade rörinspektörer enligt STVF

STVF, eller Sveriges TV-inspektionsföretags Förening ger en auktorisation för invändig inspektion av avloppsledningar medelst filmning. Inspektionstekniken, som funnits ca 40 år i Sverige, har i dag ett hundratal företag som tillämpar denna kommersiellt och möjliggör inspektion av rör och utrymmen där en människa inte når eller kan komma in.

Certifierade Byggarbetsmil- jösamordnare

Svanströms El & VVS AB är certifierade för Bas-P och Bas-U, vilket är certifikat för miljösamordning och säkerhet på byggarbetsplatser. Byggarbetsmiljösamordnare, Bas-P och Bas-U, är en person som ska utnämnas av byggherren som genom ett helt byggnadsprojekt ska ansvara för att arbetsmiljön är säker och samordnad.

Elcertifikat

Elinstallatör med allmän behörighet upp till 1000 V systemspänning.

Se hela certifikatet här »

BRK Steg 3-kurs

Svanströms El & VVS AB innehar behörighet enligt Byggkeramikrå- dets Branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar i våtutrymmen.

Se hela certifikatet här »

Installatörsföretagen

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V och är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen.

ISO 14001 & ISO 9001

Svanströms El & VVS AB är miljö- och kvalitetscertifierade likvärdigt ISO 14001 och ISO 9001.

Företagscertifikat för kylarbeten

Svanströms El & VVS AB är certifierade för kylarbeten av Incert.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

Få hjälp dygnet runt

R

På plats inom 1 timme

R

Alla typer av VVS problem

Få kontakt med våra professionella tekniker & boka tid.
R
Få hjälp dygnet runt
R
På plats inom 1 timme
R
Alla typer av El & VVS problem

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 463
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind