Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Rörmokare i Täby

Svanströms El & VVS AB jobbar med El & VVS problem i hela Stockholm, men vi rycker ofta ut på VVS/Rörmokare i Täby där förutsättningarna är annorlunda än mitt i city.

Rörmokeri i Täby skiljer sig från andra delar av Stockholm i och med att det nästan enbart är villor, sommarstugor samt gästhus i Täby. Här får vi många jobb med diverse utbyggnader och renoveringar.

När man jobbar med renoveringar och utbyggnader så måste man ha bra materialkännedom, veta vad kunden vill ha och hur arbetet ska utföras. Det blir ofta lite större och komplexare insatser på VVS-jobb i Täby än säg i Södermalm i en lägenhet.

VVS Täby

Som rörmokare i Täby får man ofta rycka ut på jobb relaterat till ombyggnationer och renoveringar i villor och sommarstugor.

Det händer att man också får åka på lite panikjobb såsom vattenläckor mm. Det vanligaste på vintern är att vattnet fryser pga dåligt isolerade rör. Ibland kommer man också till fastigheter med egen brunn och vattenfilter som måste göras rent. Som alltid med El & VVS arbeta måste man som tekniker veta litegrann om väldigt mycket.

Vi utför alla typer av El & VVS jobb i Täby, från rena jouruttryckningar för att åtgärda akuta fel och läckor till planerade jobb såsom att byta avloppsrör till stamventiler.

Svanströms El & VVS AB utför över 6000 planerade jobb om året samt över 1500 jouruppdrag och har arbetat med Stockholm som verksamhetsområde sedan 1991. Tveka inte att ringa oss för alla typer av EL & VVS jobb, i Täby eller i övriga Stockholm.

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta rörmokarjobb i Täby. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb!

Se en videosnutt från vårt dagliga arbete med rörmokeri och annat!

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind