Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Elektriker i Solna

Svanströms El & VVS AB jobbar över hela Stockholm och gör tusentals jobb om året – och en stor del av vårt arbete sker i Solna. Våra elektriker som jobbar i Solna får hela tiden uppleva nya utmaningar i jobbet – och har sett det mesta i våra 20 år verksamma med El & VVS.

I Solna har vi råkat på en mängd ”hemmafixare” som drar om kablar och monterar vägguttag mm, ibland med katastrofala resultat. Bland det värsta våra elektriker i Solna råkat på var en villa där allt var kopplat med samma färg. Vi kom dit för att felsöka men insåg ganska snart att det var bara att börja tråda om hela villan vilket nästan tog en vecka!

Solna är en stadsdel med mängder av olika fastigheter, det finns allt från Patriciervillor till 8-vånings höghus, det finns också mycket kommersiella fastigheter av olika karaktärer.

Vanliga jobb som elektriker i Solna

De vanligaste arbeten våra elektriker i Solna utför är som vanligt att leta efter jordfel, byta centraler samt att tråda om lägenheter, villor och olika fastigheter.

Andra vanliga jobb våra elektriker i Solna utför är att man byter gängcentraler till automatcentraler med dvärgbrytare, jordfelsbrytare samt personskyddsautomater.

elektriker i solna

Kontakta Svanströms El & VVS AB om du behöver en elektriker i Solna – vi har enbart behörig personal och utför tusentals jobb om året till nöjda kunder.

Felaktiga installationer i Solna

Vi har sett att personal från EU området utför elinstallationer med katastrofalt dåligt resultat, vilket resulterar i ibland rent livsfarliga installationer. Det farligaste vi råkat ut för var när vi kom till en lägenhet som hade nyinstallerad el med jordade vägguttag mm, men det fanns ingen jord kopplad, så när man tog i diskmaskinen och diskbänken samtidigt så fick man en elstöt! Vi fick då göra om all el från första början.

Vi har mängder med historier från att arbeta som elektriker i Solna. Tveka inte att ringa oss om du behöver en elektriker i Solna för planerade jobb eller om du behöver kontakta vår akuta eljour. Vi har enbart certifierad personal som är uppdaterade med gängse lagar regler och behörigheter. Ring Svanströms El & VVS AB idag för att beställa en elektriker i Solna.

Svanströms El & VVS AB har arbetat med El & VVS i Stockholm sedan 1991 – ring oss direkt om du har El & VVS problem. Vår personal är certifierade, behöriga El & VVS tekniker och vi utför mer än 6000 planerade El & VVS uppdrag om året i Stockholm och i Solna.

Anlita Svanströms El & VVS AB om du behöver en pålitlig elektriker i Solna!

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och Solna.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind