Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Rörmokare Solna

Svanströms El & VVS AB är ett certifierat El & VVS företag med hela Stockholm som verksamhetsområde för El & VVS och har även många uppdrag som rörmokare i Solna.

Vi har genom åren haft massor med jobb i Solna, det finns lika mycket dåliga rör i Solna som på alla andra ställen.

Det finns väldig många gjutjärnsrör som spricker och rostar inifrån, det är viktigt att man spolar OCH filmar rören för att se vilket skick dom är i.

rörmokare solna

Rörmokare Solna: Ett vanligt förekommande jourarbete är att man ska borra för att montera en hatthylla, tavla eller så. I betongväggen så går det tex värmerör, efter en fullträff så sprutar vatten rakt ut i borrhålet och beroende på hur lång tid det tar att hitta avstängningar så kan det bli avsevärda skador.

Det är inte bara avloppsrör som är i dåligt skick i Solna, det finns också mängder med värmesystem och värmestammar som rostar inifrån, det som är viktigt är att fastighetsägare tar vattenprov på värmesystemen för att få en indikation på hur agressivt vattnet kan vara och då skapar enorma problem med läckor mm.

Spola och filma avloppsrör, ta vattenprover på värmesystem, jobba med förebyggande underhåll, det lönar sig i längden.

Tveka inte att ringa Svanströms El & VVS om du behöver planerade El & VVS arbeten eller akut El & VVS jour i Solna. Vi har dygnet runt jour och utför över 6000 arbeten om året.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och rörmokarjobb i Solna.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind