Er kylmontör i Stockholm

Vi på Svanströms El och vvs AB har nu utökat våran verksamhet med att Hampus har utbildat sig till kyltekniker. Hampus är i grunden utbildad elektriker med stor kunskap inom vvs, och nu även kyltekniker certifierad av Incert.

Det innebär att vi kan:

Vi kan även installera kylsystem i typ matbutiker, slakterier mm, samt serva och reparera dessa system.

Kyltekniker certifikat

En kyltekniker som är certifierad har en mängd lagkrav och föreskrifter att ta hänsyn till under sitt arbete, han måste också besitta en enorm kunskap om olika köldmedier och värmepumpar.

Hampus har klarat av ett teoretiskt och praktiskt prov som bedöms och godkänns av examinatorer från Incert.

Nu kan man som kund hos Svanströms El och VVs alltså få hjälp även med service, underhåll, reparationer,  samt nyinstallation av värmepumpar.

Vi har alltså med egen personal allt inom El – Vvs – Kyla  , och vi har öppet 24 / 7.

Det är alltid någon av våra kunnig montör som som svarar i växeln dygnet runt, vi gör allt för att guida både stora och små kunder rätt, och vi kan rycka ut dygnet runt när det är bråttom.

Boka en kyltekniker i Stockholm

För att boka en kyltekniker med Svanströms El – kontakta oss via telefon eller maila oss. Vi erbjuder flexibla bokningsalternativ och kan även hjälpa till med akuta problem som kräver omedelbar uppmärksamhet. Oavsett om du behöver planera regelbundet underhåll eller hantera ett akut problem, är våra kvalificerade kyltekniker i Stockholm redo att assistera dig.

Kontakta Svanströms El idag för att boka en kyltekniker och säkerställ att ditt kylsystem är i bästa möjliga skick!

Vanliga frågor om kyltekniker Stockholm

Hur bokar jag en kyltekniker i Stockholm?

Ring 020-15 05 05

För att boka en kyltekniker i Stockholm, kan du enkelt kontakta oss via vår hemsida eller ringa vår kundtjänst. Vi hjälper dig att hitta en tid som passar ditt schema.

Vad kan era kyltekniker i Stockholm hjälpa mig med?

Vi erbjuder installation, service och reparation av värmepumpar (luft/luft, luft/vatten, bergvärme), AC-aggregat samt kylsystem för matbutiker och slakterier.

Är era kyltekniker i Stockholm certifierade?

Ja, alla våra kyltekniker i Stockholm är certifierade och har genomgått omfattande utbildning. De är fullt kvalificerade att utföra alla typer av kyl- och elarbeten enligt branschens högsta standarder.