Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Elektriker i Älvsjö

Svanströms El & VVS AB är verksamma i hela Stockholm och utför tusentals El & VVS jobb varje år. Vi är också verksamma och flitigt anlitade i Älvsjö – och det är även här som vårt kontor ligger, vilket minimerar vår utryckningstid om det är ett akut jobb vi måste åka på.

Unika utmaningar med att arbeta som elektriker i Älvsjö

I Älvsjö är det många villor som är byggda på 50-60-talet. Villorna här är i regel både ombyggda och tillbyggda uppemot fyra till fem gånger, vilket då kan innebära väldigt olika nivå på de elinstallationer som utförts under tiden. Det är till exempel väldigt vanligt att centralerna har byggts ut lika många gånger – elinstallationerna kan då vara blandat med porslins-kringarrangemang samt automatsäkringar vilket försvårar det hela!

När vi jobbar som elektriker i Älvsjö får vi också vara vaksamma på att huvudsäkringarna ibland kan sitta både på vinden och i källaren, även om luftledningarna är demonterade så kan det finnas dubbla uppsättningar både på vind och i källare.

I Älvsjö är det också vanligt med gamla tjärkablar in i fastigheten, speciellt i större gamla villor, där får man då byta till nya moderna matningar i samråd med nätägaren.

 

elektriker i älvsjö

Svanströms El & VVS AB är det självklara valet när du behöver en pålitlig och erfaren elektriker i Älvsjö. Vi har vårt huvudkontor i området vilket gör det enkelt för oss att snabbt ta oss till dig och lösa dina problem.

Elbilsladdare i Älvsjö

När nu fler och fler vill installera Elbilsladdning så ställer det ännu större krav på infrastrukturen i Älvsjöområdet. Vi ser en ökad efterfrågan på just detta: kunder undrar vanligen vad det kostar att byta central / centraler. Det är dock nästan omöjligt att ge exakta priser i gamla fastigheter då vi inget vet om förutsättningarna förrän vi börjar riva den gamla installationen. Det är väldigt vanligt att det finns kopplingsdosor som är överspikade med masonit eller 5-6 lager tapet, som gör det nästan omöjligt att hitta dem.

Jobbtiden varierar kraftigt!

En omtrådning av 2 rum i en gammal villa kan ta allt från 3 timmar till 2 dagar, beroende på hur mycket av den gamla installationen som man inte kommer åt. Och då vi har ett regelverk från Elsäkerhetsverket att följa så finns det inga genvägar. Vi på Svanströms El & VVS AB är alltid noga med att bara utöra jobb enligt gängse lagar och regler och all vår personal är certifierade enligt en lång rad elsäkerhetscertifikat.

Svanströms El & VVS AB har arbetat med El & VVS i Stockholm sedan 1991 – ring oss direkt om du har El & VVS problem. Vår personal är certifierade, behöriga El & VVS tekniker och vi utför mer än 6000 planerade El & VVS uppdrag om året i Stockholm och i Älvsjö.

Anlita Svanströms El & VVS AB om du behöver en elektriker i Älvsjö. Det är också i Älvsjö som vi har vårt kontor.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm i Älvsjö.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Få kontakt med våra professionella rörmokare & boka tid.

R
18 års erfarenhet
R
6000 planerade uppdrag om året
R
Certifierad Service

Certifierad Service

Svanströms El & VVS AB är godkänt för elinstallationer upp till 1000 V. Vi är fullservicemedlemmar i elinstallatörsorganisationen Installatörsföretagen. Vi ställer höga krav på att våra tekniker ständigt håller sig uppdaterade kring branschkrav och regler.
elektriker-göteborg

Svanströms El & VVS AB är numera också verksamma i Göteborg. Läs mer om vår  Göteborgsavdelning och boka elektriker i Göteborg.

Vad våra kunder säger

"Vi har nyligen renoverat en del av lägenheten. Men när entreprnörens el-kille kom så visade det sig att han inte hade en aning om vad han gjorde. Så när vi satte på strömmen..."

Läs mer »

"Wow! Vilken fantastik hjälp jag fick av Svanströms El & Vvs. Jag kom hem sent på midsommarafton och upptäckte att det högst troligen var ett antal fel med det elektriska arbetet..."

Läs mer »

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind