Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO – det ger Dig trygghet.

svanströms blogg

Tjena!

Här kommer en rapport på en typisk dag för oss, i detta fallet 30/1.

Dagen var uppdelad på 3 jobb, samt lite övrigt arbete som jag behövde få gjort.

Jobb 1

Första jobbet var inne i stan, hos en Brf. Lysrör i en av deras lokaler hade slocknat. Jag körde till kund och gick igenom arbetet, och påbörjade sedan min felsökning. Det visade sig att säkring hade gått pga överbelastning därav hade belysning samt vissa vägguttag slutat fungera. Gick igenom lokalen med kund och lämnade rekommendationer och åtgärdsförslag då det fanns en hel del brister. Kund ville bara utföra det som var mest akut. Jag körde då till grossist och hämtade material. Säkrade upp grupp i central till en 13A, för att förhindra att säkring går igen. Jag installerade sedan doslock på ett antal dosor som saknade lock, och kopplade ur dåligt utförd installation i källaren, samt rev bort installation som inte längre används. Efter det städade jag av och utförde egenkontroll, och körde och slängde skräp. Sedan skrev jag ihop och sammanställde arbete, då vi alltid är noga med att lämna rapport till kund vad exakt som gjorts.

Därefter åkte jag vidare till nästa jobb, som råkade vara i närheten. Denna gång var det hos en privatperson, vars ena spotlight i hallen hade slocknat. Jag hjälpte kunden att installera ny ljuskälla med tillhörande nypring. På efterfrågan av kund lämnade jag tidsuppskattning på att byta ut samtliga spottar i lägenheten, och utförde därefter egenkontroll.

Det tredje jobbet för dagen var också hos en privatperson, men iväg i Hägersten. Hon ville ha hjälp att installera och byta strömbrytare, vilket jag ordnade. Sedan var det lite ytterligare hjälp hon ville ha, så jag backade och kopplade ur FK-kabel tillhörande kundens gamla dörrklocka. Installerade sedan sladdställ på kundens spis, och spisuttaget saknade neutralledare.

Bildresultat för perilexuttag

         Perilex-uttag!

Fick därför klamra fram ny kabel och koppla in i perilexuttag. Efter det städade jag av och utförde egenkontroll.

Slutligen tog jag den sista tiden för dagen till att boka upp kunder för kommande vecka, tvätta min bil ordentligt så det är ordning och fräscht, samt lämnade tillbaka verktyg på vårt lager.

Det var dagen, en rätt typisk dag, där man lämnar kunder glada och nöjda.

//Carl 🙂

Logo