Fastighetsjour Stockholm

Begränsa skador snabbt – oavsett tid på dygnet med Svanströms El & VVS fastighetsjour Stockholm. För dig som fastighetsägare är en fastighetsjour din är försäkran mot akuta fel som kan uppstå i bostadsrättsföreningen eller den kommersiella fastigheten.

Fastighetsjour stockholm
Fastighetsjour Stockholm ingår i vårt serviceavtal mot bostadsrättsföreningar och företagsfastigheter, där vi även sköter teknisk förvaltning, elkvalitetsmätning och mer.

När olyckan är framme

Skulle det plötsligt uppstå vattenläckor, eller om värmepumpen stannar när det är kallt ute, eller sker ett plötsligt elavbrott – då står vår fastighetsjour Stockholm till ert förfogande för omedelbara reparationer – oavsett tid på dygnet. Vi har kvalificerad personal inom el & vvs på jour dygnet runt redo att rycka ut.

En vattenläcka tar inte hänsyn till vanliga kontorstider och akuta problem eskalerar snabbt och kan orsaka stora skador på fastigheten. Därför har vi kvalificerade elektriker och jourmontörer dygnet runt i Stockholm som kan rycka ut och åtgärda akuta fel såsom strömavbrott och vattenläckor. Det blir din trygghet som fastighetsägare.

Allt som innebär akut fara för fastigheten åtgärdas på plats oavsett tidsåtgång, om annat gör vi temporära reparationer så åtgärdar vi i regel felet nästa dag under normal kontorstid. Detta arbetssätt säkerställer minsta möjliga påverkan i fastigheten samtidigt som det minimerar kostnaden för föreningen.

Fastighetsjour stockholm
Om ett akut fel uppstår – tex att en vattenledning går sönder eller ett plötsligt elavbrott – då tar vår fastighetsjour hand om det oavsett tid på dygnet.

Fastighetsjour Stockholm serviceområden

Vi är stolta över att erbjuda fastighetsjour som sträcker sig över hela Stockholm. Från Årsta till Kungsholmen, Östermalm och andra stadsdelar – vi finns här för att säkerställa trygghet och i varje fastighet i staden.

Kontakta oss när du behöver akut hjälp eller för att diskutera dina fastighetsbehov. Vi är redo att göra skillnad, oavsett var i Stockholm du befinner dig.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare