Elektriker Östermalm

Behöver du hjälp från behöriga elektriker på Östermalm så har du kommit helt rätt. Svanströms El & VVS AB har varit verksamma i över 20 år och utför tusentals El & VVS jobb årligen till nöjda kunder. Våra anställda är enbart behöriga elektriker med diverse elcertifieringar.

Unika utmaningar med att jobba som elektriker på Östermalm

Att jobba som serviceelektriker på östermalm kan innebära en del utmaningar. För det första är det problemet med att hitta en parkeringsplats, därför har vi nu elscootrar i våra bilar.

Vi kör fram till kunden och lastar av, ställer in utrustningen i trapphuset och sen åker montören och parkerar där det finns plats för att sedan ta sig tillbaka på scootern.

Äldre fastigheter på Östermalm

Många fastigheter på Östermalm är väldigt gamla och har en unik utformning i trapphuset mm, i regel så är det högt i tak, c:a 3-4 meter, därför kan det vara bra med ställningar om det ska monteras taklampor mm.

Det är viktigt att ”intervjua” kunden innan man kommer på plats, det kan lösa massor med problem, så som takhöjd, hur tjocka väggar mm.

Många elinstallationer i lägenheterna måste diskuteras med kunden innan man sätter igång, dom flesta lägenheter är från början av 1900-talet och då är det vissa speciella förutsättningar, som tex dörrfoder, fönster foder mm.

Vissa kunder vill också återskapa den gamla stilen med strömbrytare och vägguttag i gammal stil, som det såg ut på tex 1930-talet mm, det är inga problem då det i dag finns fantastiskt fina ”nytillverkade” gamla brytare och vägguttag.

Jobba som elektriker på Östermalm

Att jobba på Östermalm som serviceelektriker kan verkligen bjuda på en hel del överraskningar, men vi brukar lösa det mesta. Tveka inte att ringa eller mejla oss för hjälp om du behöver en elektriker på Östermalm.

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta eljobb på Östermalm. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och Östermalm.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare