Elektriker Solna

Svanströms El & VVS AB jobbar över hela Stockholm och gör tusentals jobb om året – och en stor del av vårt arbete sker i Solna. Våra elektriker som jobbar i Solna får hela tiden uppleva nya utmaningar i jobbet – och har sett det mesta i våra 20 år verksamma med El & VVS.

Unika utmaningar med att arbeta som elektriker i Solna

I Solna har vi råkat på en mängd ”hemmafixare” som drar om kablar och monterar vägguttag mm, ibland med katastrofala resultat. Bland det värsta våra elektriker i Solna råkat på var en villa där allt var kopplat med samma färg. Vi kom dit för att felsöka men insåg ganska snart att det var bara att börja tråda om hela villan vilket nästan tog en vecka!

Solna är en stadsdel med mängder av olika fastigheter, det finns allt från Patriciervillor till 8-vånings höghus, det finns också mycket kommersiella fastigheter av olika karaktärer.

Vanliga jobb som elektriker i Solna

De vanligaste arbeten våra elektriker i Solna utför är som vanligt att leta efter jordfel, byta centraler samt att tråda om lägenheter, villor och olika fastigheter.

Andra vanliga jobb våra elektriker i Solna utför är att man byter gängcentraler till automatcentraler med dvärgbrytare, jordfelsbrytare samt personskyddsautomater.

Elektriker Solna
Kontakta Svanströms El & VVS AB om du behöver en elektriker i Solna – vi har enbart behörig personal och utför tusentals jobb om året till nöjda kunder

Felaktiga installationer i Solna

Vi har sett att personal från EU området utför elinstallationer med katastrofalt dåligt resultat, vilket resulterar i ibland rent livsfarliga installationer. Det farligaste vi råkat ut för var när vi kom till en lägenhet som hade nyinstallerad el med jordade vägguttag mm, men det fanns ingen jord kopplad, så när man tog i diskmaskinen och diskbänken samtidigt så fick man en elstöt! Vi fick då göra om all el från första början.

Vi har mängder med historier från att arbeta som elektriker i Solna. Tveka inte att ringa oss om du behöver en elektriker i Solna för planerade jobb eller om du behöver kontakta vår akuta eljour. Vi har enbart certifierad personal som är uppdaterade med gängse lagar regler och behörigheter. Ring Svanströms El & VVS AB idag för att beställa en elektriker i Solna.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare