Rörmokare Älvsjö

Svanströms El & VVS AB jobbar med el- och VVS-problem i hela Stockholm, men vi rycker ofta ut på VVS/rörmokare i Täby där förutsättningarna är annorlunda än mitt i city.

Rörmokare Älvsjö
Undermålig planering av arbete och brist på förebyggande underhåll leder ofta till kostsamma fel och skador. Det blir billigare i längden om man i god tid kontaktar hantverkare och planerar jobbet.

Utmaningar med att jobba som rörmokare i Älvsjö

I Älvsjö finns det mycket villor med gamla avloppsrör i betong som går ut från villan till det kommunala nätet. Det är väldigt viktigt att man spolar OCH filmar avloppsröret, för att kontrollera status, det kan finnas sprickor där det läcker avloppsvatten i åratal innan man märker det.

Ett annat vanligt fel på inkommande vattenledning i Älvsjö är att det börjar läcka, det kan börja med att det sipprar lite vatten för att sen öka till en okontrollerbar läcka som även kan skapa ett slukhål på tomten.

Det gäller alltså att jobba med förebyggande underhåll, oavsett om du är fastighetsägare eller sitter i en styrelse i en Brf, förebyggande underhåll är det viktigaste som finns, och det blir billigare i längden.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och rörmokarjobb i Älvsjö.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS-problem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare