Rörmokare Solna

Svanströms El & VVS AB är ett certifierat El & VVS företag med hela Stockholm som verksamhetsområde för El & VVS och har även många uppdrag som rörmokare i Solna.

Unika utmaningar med att jobba som rörmokare i Solna

Vi har genom åren haft massor med jobb i Solna, det finns lika mycket dåliga rör i Solna som på alla andra ställen.

Det finns väldig många gjutjärnsrör som spricker och rostar inifrån, det är viktigt att man spolar OCH filmar rören för att se vilket skick dom är i.

Det är inte bara avloppsrör som är i dåligt skick i Solna, det finns också mängder med värmesystem och värmestammar som rostar inifrån, det som är viktigt är att fastighetsägare tar vattenprov på värmesystemen för att få en indikation på hur agressivt vattnet kan vara och då skapar enorma problem med läckor mm. Att spola och filma avloppsrör, ta vattenprover på värmesystem, jobba med förebyggande underhåll, det lönar sig i längden.

Rörmokare gjutjärnsrör
Rörmokare Solna: Ett vanligt förekommande jourarbete är att man ska borra för att montera en hatthylla, tavla eller så. I betongväggen så går det tex värmerör, efter en fullträff så sprutar vatten rakt ut i borrhålet och beroende på hur lång tid det tar att hitta avstängningar så kan det bli avsevärda skador.
Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och rörmokarjobb i Solna.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS-problem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare