Rörmokare Täby

Svanströms El & VVS AB jobbar med el- och VVS-problem i hela Stockholm, men vi rycker ofta ut på VVS/rörmokare i Täby där förutsättningarna är annorlunda än mitt i city.

Rörmokare Täby
Som rörmokare i Täby får man ofta rycka ut på jobb relaterat till ombyggnationer och renoveringar i villor och sommarstugor.

Skillnad att jobba i Täby än andra delar av Stockholm

Rörmokeri i Täby skiljer sig från andra delar av Stockholm i och med att det nästan enbart är villor, sommarstugor samt gästhus i Täby. Här får vi många jobb med diverse utbyggnader och renoveringar.

När man jobbar med renoveringar och utbyggnader så måste man ha bra materialkännedom, veta vad kunden vill ha och hur arbetet ska utföras. Det blir ofta lite större och komplexare insatser på VVS-jobb i Täby än säg i Södermalm i en lägenhet.

Det händer att man också får åka på lite panikjobb såsom vattenläckor mm. Det vanligaste på vintern är att vattnet fryser pga dåligt isolerade rör. Ibland kommer man också till fastigheter med egen brunn och vattenfilter som måste göras rent. Som alltid med El & VVS arbeta måste man som tekniker veta litegrann om väldigt mycket.

Vi utför alla typer av El & VVS jobb i Täby, från rena jouruttryckningar för att åtgärda akuta fel och läckor till planerade jobb såsom att byta avloppsrör till stamventiler.

Vi är i regel på plats inom en timme vid akuta rörmokarjobb i Täby. Annars är det lätt att ringa och boka tid för ett planerat jobb.

Se en videosnutt från vårt dagliga arbete med rörmokeri och annat.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS-problem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare