Installation av solceller

Utforska grön energi med Svanströms El och vår expertis inom installation av solceller. Vi erbjuder inte bara kvalitativa lösningar för solenergiproduktion utan även en genomtänkt vägledning genom hela processen.

Installation solceller

Installation solceller

Vår specialiserade service för installation av solceller är skräddarsydd för att passa dina energibehov och miljöambitioner. Vi tar hand om allt, från planering och montering till anslutning till elsystemet, för att säkerställa optimal prestanda och effektivitet.

Kostnad installera solceller

Hos Svanströms El strävar vi efter att göra övergången till solenergi prisvärd och lönsam. Kontakta oss för en kostnadsbedömning och låt oss guida dig genom de ekonomiska fördelarna med att investera i solceller för din bostad.

Installera solpaneler själv

För de som vill ta en mer hands-on-approach erbjuder vi även stöd för självmontering av solpaneler. Vi tillhandahåller de nödvändiga komponenterna och ger dig rätt verktyg och vägledning för att säkerställa en korrekt installation.

Montering av solceller med Svanströms El

Vår erfarna personal utför monteringen av solceller med precision och fokus på långsiktig pålitlighet. Vi tar hänsyn till takstrukturen samt optimal riktning och vinkel för att maximera solenergiproduktionen och minimera kostnaderna.

Svanströms El är din pålitliga partner för en grönare energiframtid. Kontakta oss för att diskutera hur solceller kan bli en hållbar lösning för din bostad. För några av våra övriga tjänster se installera fjärrvärme, installera laddbox, stamspolning och service luftvärmepump.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare