Installera fjärrvärme

Funderar du på att installera fjärrvärme? Fjärrvärme är en populär uppvärmningslösning i Sverige, och med goda skäl. Istället för individuella värmesystem i varje hem, används en central pannanläggning för att distribuera värmen till hela området. På Svanströms erbjuder vi fjärrvärmeinstallationer som både är miljövänliga och effektiva.

fjärrvärme installation

Varför välja fjärrvärme?

Utöver att vara bra för miljön, är fjärrvärme också kostnadseffektivt och resurssnålt. Genom att använda restavfall från skogsindustrin och överskottsvärme från andra källor, utnyttjar vi resurserna maximalt. Att installera fjärrvärme är inte bara en investering för dig, utan också för miljön.

Hur fungerar fjärrvärme?

I en central anläggning produceras varmt vatten som distribueras genom isolerade rör till byggnaderna. Värmeväxlare i husen omvandlar vattnet till värme för elementen och varmvattenkranarna. Vi har vi lång erfarenhet av fjärrvärmeinstallationer och kan guida dig genom processen.

Mer än hälften av Sveriges byggnader värms med fjärrvärme, och med goda skäl. Vi på Svanströms erbjuder helhetslösningar för fjärrvärmeinstallation, med expertis och leveranssäkerhet.

Vill du ansluta till fjärrvärme?

På Svanströms erbjuder vi skräddarsydda lösningar för fjärrvärmeanslutning till både privatpersoner, mindre eller mellanstora kommuner och industrier. Vi strävar efter att göra anslutningen så enkel och smidig som möjligt för dig som kund. Med vår närvaro i flera regioner, Göteborg och Stockholm, kan vi erbjuda expertis och snabb service vid behov.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att ansluta till fjärrvärme!

För övriga tjänster se elinstallationer, installation av laddbox, installera jordfelsbrytare eller våra alla våra rörmokartjänster.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare