Installera laddbox

Stå redo för framtidens elfordon med Svanströms El och vår avancerade teknik för installation av laddboxar och elbilsladdare. Vi strävar efter att göra övergången till eldrivna fordon så smidig som möjligt genom att inte bara erbjuda pålitliga lösningar utan också en intelligent lastbalansering.

Installera laddbox

Installera laddbox med Svanströms El

Våra erfarna tekniker tar hand om hela processen vid installationen av din laddbox. Från att identifiera den optimala platsen till att integrera den sömlöst med ditt elsystem – vi skapar en laddningsinfrastruktur som passar dina behov.

Installera elbilsladdare pris

Svanströms El erbjuder konkurrenskraftiga priser för installation av elbilsladdare. Kontakta oss för en kostnadsbedömning och låt oss guida dig genom våra kostnadseffektiva alternativ för att stödja din övergång till elfordon.

Installation laddstolpe

För företag och bostadsområden erbjuder vi även expertis inom installation av laddstolpar. Genom att integrera lastbalansering i infrastrukturen möjliggör vi en jämn distribution av elektrisk belastning och därmed en effektiv laddningsupplevelse för flera elfordon.

Montera laddbox samt lastbalansering

Vår specialiserade teknik inkluderar intelligent lastbalansering, vilket innebär att vi optimerar fördelningen av elektrisk belastning för att undvika överbelastning och säkerställa en effektiv energianvändning.

Svanströms El är din pålitliga partner för en grönare energiframtid. Kontakta oss idag och upptäck även några av våra övriga tjänster såsom installera fjärrvärme, installera solceller, stamspolning och service luftvärmepump.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare