Avloppsrensning

Rensning av avlopp är ett av dom vanligaste jobben inom VVS. Många försöker lösa stoppet själva men vad gör man om man inte får bort det? Jo man måste få tag på en spoltekniker för att rensa rören. Vi på Svanströms Förvaltning högtrycksspolar bort stoppet vilket är en säkrare metod än med en så kallad renskedja. Det har hänt tidigare att kedjan (rensvajer inkluderat) har slagit söder röret och kostnaderna har skenat för att lösa det.

Avloppsrensning
Vänta inte tills det blir tvärstopp i avloppet. Hör av er till oss innan så kommer vi och hjälper er med avloppsrensning i Stockholm för att få bort det blivande stoppet.

Avloppsrensning Stockholm & Göteborg

Behöver du hjälp med avloppsrensning av certifierade rörmokare i Stockholm eller dess olika stadsdelar, som Södermalm, Solna, Östermalm med flera? Svanströms står till din tjänst! Vi erbjuder professionell avloppsrensning för att säkerställa att ditt avloppssystem fungerar smidigt och effektivt. Oavsett om det är en akut situation eller regelbunden underhållsåtgärd, kan vårt team lösa dina avloppsrelaterade problem. Vi tillhandahåller både eljour och avloppsjour!

Dessutom erbjuder vi samma pålitliga service även rörmokare i Göteborg och dess omgivningar. Kontakta oss idag för att få hjälp med avloppsrensning och återställ ordningen och komforten i ditt hem eller företag!

Material och förebyggande åtgärder

Inom VVS så räknar man materialet i max 50 årscykler. Det kallas för avskrivningstiden. Så om avloppsrören är mer än 50 år gamla så kan det vara värt att hålla koll på rören och underhållsspolning är ännu viktigare för att få bort påbyggnader av rost och beläggningar. Detta är förebyggande underhåll som bidrar till att öka livslängden på er fastighets rör.

Så börjar det bli stopp eller om det är tvärstopp i dusch, toalett, kök eller tvättstuga så tveka inte på att höra av er för att boka in en spoltekniker som hjälper er med avloppsrensning. Ju snabbare vi kommer ut desto bättre.

Vi jobbar dygnet runt, året om så även om det skulle bli stopp i avloppet kvällar och helger så kan vi komma och hjälpa er med avloppsrensning.

För bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar, brf:er, så är rekommendationen att stamspola 1 gång var femte år. För villor så finns ingen sådan riktlinje men det är klokt att underhållsspola för att undvika dyra jourutryckningar. Är ni en bostadsförening som vill veta mer om att utveckla en underhållsplan med teknisk förvaltning för er bostadrättsförening, kontakta oss via telefon eller epost. Läs mer om våra tjänster för VVS för bostadsrättsföreningen här.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare