Installation av golvvärme

För att kunna njuta av varma och bekväma golv i hemmets olika utrymmen krävs en korrekt utförd golvvärmeinstallation. Läs vidare för att förstå varför detta är en uppgift bäst överlämnad till erfarna proffs.

installation golvvärme

Elektrisk golvvärme och dess komplexitet

Många väljer att köpa färdiga golvvärmepaket och tror att installationen kan utföras med enkla medel. Sanningen är dock att arbetet med elektrisk golvvärme kräver mer än bara en DIY-insats. Det är en integrerad del av starkströmsanläggningen och bör hanteras av ett registrerat elinstallationsföretag, vilket Svanströms El är.

Svanström roll vid installation av golvvärme

Svanström El är din pålitliga partner när det gäller golvvärmeinstallation, och vi garanterar att varje moment genomförs i enlighet med högsta säkerhetsstandarder.

Vi är stolta över att vara registrerade hos Elsäkerhetsverket och har specialiserat oss på olika typer av verksamheter, inklusive bostäder och allmänna utrymmen. Med vår expertis och engagemang skapar vi inte bara bekvämare och effektivare uppvärmningslösningar, utan också en trygg och säker miljö för våra kunder. Välj Svanström El för en professionell golvvärmeinstallation som överträffar förväntningarna.

Inspektion och validering av elmaterial

Svanströms inspektionsprocess inkluderar en noggrann granskning av el-materialet för att säkerställa att det uppfyller säkerhetskraven. Detta innefattar bland annat att kontrollera att det överensstämmer med produktstandarder, korrekt montering enligt standard och/eller tillverkarens riktlinjer samt frånvaro av synliga skador eller defekter.

Golvvärme installation pris

Med Svanström El får du inte bara en golvvärmeinstallation av hög kvalitet utan även en partner som prioriterar säkerhet och efterlevnad av regelverket. För en exakt prisuppgift och för att diskutera dina specifika behov, kontakta Svanström El direkt.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt elektriker eller rörmokare för att boka tid, eller vår el- och VVS-jour om läget är akut.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare