Elektriker Nacka

Svanströms El & VVS AB är din pålitliga elektriker i Nacka. Våra certifierade elektriker hanterar alla typer av problem, från planering och installationer vid nybyggen till löpande servicearbete, felsökningar och reparationer. Med vår lokala närvaro i Nacka kan vi erbjuda snabb och effektiv service.

Nacka eljour

Behöver du snabb och pålitlig hjälp med eljour i Nacka? Svanströms El & VVS är här för att rycka ut till alla typer av akuta elfel, dygnet runt, året runt. Våra certifierade elektriker är vanligtvis på plats inom en timme och har utfört över 1500 jouruppdrag per år sedan 2001. Vi är redo att hantera alla akuta elproblem och säkerställa att ditt hem eller företag snabbt återgår till normal drift.

Ring oss nu för att komma i kontakt med en certifierad elektriker som kan lösa ditt problem i Nacka effektivt och säkert.

elektriker nacka

Boka en elinstallatör i Nacka

Kontakta oss för att diskutera dina elbehov och få en kostnadsfri offert. Som din lokala elinstallatör i Nacka är vi engagerade i att leverera högsta kvalitet och pålitlig service. Ring oss på 020-15 05 05 eller fyll i vårt kontaktformulär här för snabb och professionell hjälp.

Några av våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av elinstallationer och service för både privatpersoner och företag i Nacka, inklusive:

Och mycket mer!

Rot-avdrag

ROT-avdraget är en skattereduktion som erbjuder upp till 30% rabatt på arbetskostnaden för renoverings- och ombyggnadsprojekt i ditt hem. Hos Svanströms El & VVS AB kan du dra nytta av ROT-avdraget för elektriker– och rörmokartjänster, inklusive badrumsrenoveringar, installation av värmepumpar och andra VVS-arbeten.

För att ansöka om ROT-avdrag måste du äga din bostad, betala tillräckligt med skatt, och arbetet måste utföras på en befintlig fastighet. Genom att anlita oss får du inte bara kvalificerade tjänster utan också möjligheten att maximera dina besparingar genom ROT-avdraget. Kontakta oss idag för att börja planera ditt projekt och få en kostnadsfri offert.

Vanliga frågor om elektriker Nacka

Hur bokar jag en elektriker i Nacka?

Ring 020-15 05 05

För att boka en elektriker i Nacka, kan du enkelt kontakta oss via vår hemsida eller ringa vår kundtjänst. Vi hjälper dig att hitta en tid som passar ditt schema.

Vad kan era elektriker i Nacka hjälpa mig med?

Våra erfarna elektriker i Nacka står tillgängliga för akuta elproblem dygnet runt genom vår pålitliga eljour.

Vi erbjuder även allt från installation av nya eluttag och belysning till avancerade tjänster såsom felsökning och reparation av elnätet.

Är era elektriker i Nacka certifierade?

Våra elektriker i Nacka är alla certifierade och välutbildade, vilket säkerställer att de kan utföra alla typer av elarbeten på ett professionellt och kvalificerat sätt enligt högsta branschstandard.

Behöver du hjälp med något mer?

Förutom våra tjänster i Stockholm, erbjuder vi även våra duktiga hantverkare i andra städer. Utforska våra tjänster och läs mer om våra elektriker i Göteborg och rörmokare i Göteborg. Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av tjänster och garanterar högsta kvalitet och service.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare