EL & VVS jour, ring 020-150505

Vi är i regel på plats inom 1 timme, dygnet runt.

Maila el.vvs@svanstromsel.se

Vi är det lättillgängliga företaget, vi finns här när du behöver oss. 10 års verksamhet och ISO-certifierade ger Dig trygghet.

Rörjour Stockholm

Via vår rörjour kan du få hjälp dygnet runt och året om - vi är både snabba och professionella och med rörmokare som alltid är redo är inget problem för litet, för stort eller för akut för oss! 
Oavsett om du upptäcker läckor eller stopp på dagen eller på natten, på en vardag eller en helg så finns vi här för att hjälpa dig och för att lösa dina problem. 
Till och med under stora helgdagar som jul och nyår rycker vi ut för att hjälpa dig som bor i Stockholm när du har ett akut problem och snabbt behöver få tag i en rörmokare!

Rörjour dygnet runt över hela Stockholm

Ring till vår jour i Stockholm och vi är snart på plats hemma hos dig eller på ditt kontor och kan åtgärda problemet. Tveka inte att ringa och fråga om råd även när du inte vet om problemet är akut eller inte – har du stopp i ett avlopp eller en läcka i ett rör så är det ofta bättre att vi kommer ut till dig direkt och fixar skadan snabbt än att vänta tills nästa dag när problemet kan ha förvärrats ytterligare.

rörjour snabbt på plats i stockholm

Rörjour snabbt på plats

Stopp i avloppet – vi hjälper dig direkt med läckage & avloppsstopp

Oavsett om du fått akuta problem med läckage, stopp i avlopp, rörledningsproblem, eller andra problem med ditt avlopp och ledningar så rycker vi ut för att hjälpa dig. 
För oss är inget problem för litet och vi är måna om att snabbt kunna lösa ditt problem oavsett vad det är eller var i Stockholm du befinner dig.

Rörmokarjour – när du snabbt behöver få hjälp

De flesta av oss har någon gång råkat ut för att det blivit stopp i en toalett och hur mycket du än spolar så händer det ingenting.
Många av oss har också varit med om att ett rör gått sönder eller att det blivit en spricka i ett rör och att det har börjat läcka vatten.

I dessa situationer har man inte tid att vänta på att boka en tid och sedan vänta i dagar innan en rörmokare kan komma till undsättning.

När olyckor sker som behöver åtgärdas direkt finns därför vår rörjour tillgänglig för dig!

  • Har du fått ett läckage, ett avloppsstopp eller annat akut stopp eller avloppsproblem?
rörmokare som jobbar under diskmaskin

Inga jobb är för stora – eller för små. Här hjälper en av våra rörmokare en kund som haft akuta problem med vasken.

Ring oss så hjälper vi dig med alla typer av akuta problem inom el och VVS.

 

Rörjour Stockholm 

Du som bor i Stockholms län kan alltid ringa oss om du får problem med rör och skador i ledningar.
Vi har över 10 års erfarenhet och är både professionella och snabba!

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och du kan vara trygg i att vi löser ditt problem!
Vi finns här när du behöver akut hjälp och förstår hur viktigt det är att snabbt kunna vara på plats hos dig för att hjälpa dig med problem som stopp i toaletter eller vaskar, sprickor i ledningar och vattenläckor.

Rörjour dygnet runt, året om

Här är Pär på ett vvs-jourjobb, inkommande vatten har brustit till en nyproducerad

Här är Pär på ett vvs-jourjobb, inkommande vatten har brustit till en nyproducerad

Det går inte alltid att förutse skador och när du råkar ut för ett stopp i ett avlopp eller en spricka i ett rör behöver du en rörmokare direkt.

För dig som bor i Stockholm finns vi därför alltid tillgängliga! Oavsett om du behöver hjälp på en söndagseftermiddag, tidigt en onsdag eller på en helgdag så kan vi rycka ut för att hjälpa dig.

För oss är det ingen skillnad på en vanlig måndag eller en helgdag som julafton eller nyårsafton – vi är alltid redo att hjälpa dig som bor i Stockholm oavsett vad det är för dag.

 

 

Det spelar heller ingen roll vilken tid på dygnet du behöver hjälp. 

Vi finns tillgängliga dygnet runt och oavsett om du behöver hjälp på kvällen, tidigt på morgonen eller mitt i natten så kan du ringa oss och få hjälp av vår rörjour!

Ring eller maila oss även om du är osäker på om ditt problem är akut eller inte.

Många gånger kan små läckor eller sprickor i rör förvärras snabbt och det är oftast bättre att snabbt fixa problemet än att vänta tills det blir kontorstid och du kan boka en vanlig tid för en rörmokare.

Våra montörer ansvarar själva för sina bilar och utrustning, dom har stor valfrihet med vad dom vill ha beträffande inredning, maskiner, verktyg mm.

Våra montörer ansvarar själva för sina bilar och utrustning, dom har stor valfrihet med vad dom vill ha beträffande inredning, maskiner, verktyg mm.

Vi är snabbt på plats

Vissa problem är så akuta att varje minut räknas.

När det blivit stopp i en toalett eller en vask eller ett rör har spruckit och det rinner vatten över golvet behöver man hjälp av en rörmokare direkt!

Oavsett om det är hemma i din privata bostad eller på ditt kontor som du har problem kommer vi snabbt till undsättning för att hjälpa dig med akuta vvs-problem. För dig som bor i Stockholm har vi som mål att alltid vara på plats inom en timme!

Svanströms El och VVS AB
Turingevägen 38B Stockholm-12543 Sweden 
 • 020-150505