Elektriker Täby

Svanströms El & VVS AB utför i runda slängar 7500 planerade El & VVS jobb om året och 1500 jourjobb om året. Många av dessa både akuta och planerade jobb sker i Täby. Vi har arbetat med El & VVS i över 20 år och har en lång historik i området. Läs mer om alla unika utmaningar som uppstår när vi arbetar som elektriker i Täby.

Att jobba som elektriker i Täby

Att göra el-jobb i Täby är oftast utan problem iom. att det i regel inte är några värre bilköer i området och att de flesta villor/radhus/lägenheter vi jobbar i är relativt nya.

Vidare brukar det också vara ganska bra ordning på grundinstallationerna, vilket är otroligt viktigt vid felsökning för om märkningar mm. i centralen inte stämmer så blir utmaningen för oss elektriker något svårare!

De vanligaste felen när vi jobbar som elektriker i Täby

De vanligaste felen som uppstår när vi jobbar som elektriker i Täby är att jordfelsbrytare löser ut. Då är det bra om gruppscheman mm. stämmer, samt att alla kopplingsdosor är åtkomliga.

Jordfelsbrytare kan uppstå i nästan vilken elektrisk utrustning som helst. Det vanligaste är att det sker i pumpar, kyl/frys samt i vägguttag utomhus. På vintern är skarvsladdar placerade utomhus ett väldigt vanligt fenomen som ofta ställer till problem.

Vi försöker också boka in våra montörer som faktiskt bor på Norrort så att de gör jobben i Täby med minskade restider som resultat och förstås minskad klimatpåverkan.

Elektriker Täby
Riktigt såhär trassligt är det lyckligtvis inte överallt i Täby  – men våra behöriga och erfarna elektriker redde ut det här också.

Behöriga elektriker i Täby

När det gäller jourjobb så är det lika mycket tillströmning av jobb i Täby som i andra delar av Stockholm. Svanströms El & VVS ABs personal är alla behöriga elektriker och vi lägger mycket tid och resurser på att våra elektriker ska hålla sig uppdaterade med utvecklingen inom gängse lagar och regler. Det är vår trygghetsgaranti till dig som kund – hög kompetens och ständig utbildning är våra ledord vilket leder till säkra och korrekt utförda jobb. Så letar du efter en behörig elektriker i Täby, akut, eller för ett planerat jobb, tveka inte att ringa till oss på Svanströms El & VVS AB.

Kika in vår video från vårt dagliga arbete med El & VVS i Stockholm och Täby.

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en elektriker nu för att få hjälp med ditt elproblem.

Vi är i regel på plats inom 1 timme!

  • Över 18 års erfarenhet
  • 6000 planerade uppdrag om året
  • Certifierade elektriker och rörmokare