Vi finns här när du behöver oss. 20 års verksamhet och miljö & kvalitetcertifierade likvärdigt ISO - det ger Dig trygghet.

Stopp i avloppet

– våra bästa tips och råd för stopp i avlopp!

När man får stopp i avloppet så är det en enorm mängd av saker som kan inträffa, kanske en wc anka som åkt ner, ett barn som slängt ner något, en hantverkare som hällt ut flytspackel efter en renovering (det är tyvärr jättevanligt). Läs mer om när man bör kontakta en VVS-firma för stopp i avlopp.

 stopp i avlopp

För att förebygga stopp i avlopp kan man spola 1-2 ggr extra efter varje toalettbesök. Bor man i en Brf så bör stammar spolas och filmas var 3-4:e år, beroende på ålder och skick.

Stopp i avlopp – när ska man en kontakta VVS-firma? 

Om det är totalstopp och stiger lite hela tiden så måste ni omgående få alla i huset som bor på erat plan och ovanför att omedelbart sluta spola i samtliga avlopp.

Sen ringa en spoljour, då måste man spola, och suga ut det som finns i systemet för att sedan filma. Om man inte filmar så får man inget kvitto på problematiken, det kan vara rostiga rör, det kan vara skarvförskjutningar, någon kan ha spikat eller skruvat in i avloppet, det kan vara felbyggt mm mm.

Men spola ur systemet ordentligt och filma för att kontrollera status på avloppsrören är superviktigt.

Om det inte är tvärstopp och rinner undan sakta så är ett bra sätt att hälla ner 4-5 dl YES och sedan en full kastrull med kokande vatten, det löser fett.

Svanströms El & VVS

Vi är en El & VVS-firma med över 20 års erfarenhet av EL & VVS i Stockholm. Tveka inte att ringa oss vid El & VVS relaterade problem!

Vi har rörjour dygnet runt och kan även hjälpa dig med andra tjänster inom rörmokeri!

 

Få hjälp direkt

Kom i kontakt med en rörmokare nu för att få hjälp med ditt VVS problem.

R

18 års erfarenhet

R

6000 planerade uppdrag om året

R

Certifierad Service

Svanströms EL och VVS AB
Gamla Huddingevägen 470
125 43 Älvsjö
Org.nr 556784-4468

Tel: 020-150505
Jour-tel: 020-150505
info@svanstromsel.se

Vi är miljö- och kvalitets-certifierade likvärdigt ISO 14001 samt ISO 9001.

Cookies
Integritetspolicy

Copyright © 2023 - Svanströms el och vvs AB | All Rights Reserved | Skapad av Mediamind